«Τα πουλιά τραγουδούν τα κάλαντα όλο το χρόνο» στον ΙΑΝΟS

ta_poulia_tragoudoun_ta_kalanta_olo_to_chrono1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μάρω Λοϊζου‑ Γιώργος Σίσκος

«Τα πουλιά τραγουδούν τα κάλαντα όλο το χρόνο», από τις εκδόσεις Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

IANOS

ΣΤΑΔΙΟΥ 24 ‑ ΑΘΗΝΑ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012, 12:00

Ο ΙΑΝΟS και οι εκδόσεις Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. σας προσκαλούν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου των Μάρως Λοΐζου και Γιώργου Σίσκου Τα πουλιά τραγουδούν τα κάλαντα όλο το χρόνο. Η παρουσίαση θα γίνει από την Ομάδα Κουκλοθέατρου του Τομέα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, για παιδιά από 3,5 ετών και άνω. 

Είσοδος Ελεύθερη

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία της ζωής στη φύση μέσα από την παρατήρηση της ζωής των πουλιών και την αξία της επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους. Μετά το τέλος της παράστασης, μικροί και μεγάλοι θεατές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις κούκλες από κοντά και να μάθουν τον τρόπο κατασκευής τους, να γράψουν τις ευχές τους στα πολύχρωμα “πουλιά” με τα οποία θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΙΑΝΟΥ.

Το Δέντρο… θα περιμένει τις ευχές όλων των παιδιών όλες τις ημέρες των εορτών.

Ελάτε όλα τα παιδιά να στείλετε τις ευχές σας και να πείτε τα κάλαντα με τα πουλιά, γιατί τα πουλιά… τραγουδούν τα κάλαντα ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Εικονογράφηση: Νότα Γεωργίου, Ανδρέας Καράμπελας, Διατσέντα Παρίση, Βάσω Ψαράκη

Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό Τaλκ www.talcmag.gr, www.infokids.gr, www.elamazi.gr, www.paidorama.com, www.goneisonline.gr, περιοδικό Γονείς και δράση , www.in.gr, www.daysart.gr, www.pamebolta.gr, www.flowmagazine.gr , www.go‑out.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.