Οι «Εννέα+ μία Μούσες» της ΝΕΤ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι γεγονός ότι την Τηλεόραση την παίζει στα χέρια της. Δεν είναι όμως  η εμπειρία αλλά η τρέλα για την δουλειά της Ευας Νικολαίδου που την κάνει ξεχωριστή.

Έτσι μετά από σπουδαίες επιτυχίες και αποκλειστικότητες σ΄ εφημερίδες περιοδικά, αποφάσισε να δώσει και το άλλο της στίγμα στον πολιτισμό με μια νέα εκπομπή που παρουσιάζει στις 2 κάθε μεσημέρι Σαββάτου στη ΝΕΤ. «9+μια Μούσες»

{ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ}

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται η Ευα Νικολαίδου με τον πολιτισμό. Γνώριμα τα μονοπάτια αφού και στο παρελθόν έχει καταπιαστεί με τις τέχνες. Με μια διαφορά σημαντική, παρουσιάζει τα θέματα της και όχι την ίδια. Ο τηλεθεατής μαθαίνει χωρίς να «διδάσκεται» η εκπομπή κινείται με γοργούς ρυθμούς και όχι εξεζητημένα κρεσέντα.

Αυτό το Σάββατο παρουσίασε δυο διαφορετικές προσωπικότητες τον Δαυιδ Ναχμία, τον Χρήστο Τριανταφύλλου και τον Απόλλωνα Ρέτσο, τρεις ανθρώπους που προχωράνε σε παράλληλους δρόμους μ΄ ένα τέρμα,  τη μουσική.

Το χθες με το σήμερα παντρεύτηκε εκπληκτικά ακόμη και στην παρουσίαση όταν έδωσε την σκυτάλη στον δημοσιογράφο Νικο Ράλλη. Και το γρήγορο γύρισμα της σελίδας του χρόνου έκανε ο σκηνοθέτης Ζαφείρης Χαϊτίδης με την μπαγκέτα του μαέστρου.

Επιτέλους η  ΕΡΤ ξαναγυρίζει στην αφετηρία για την οποία δημιουργήθηκε … στον Πολιτισμό.

 

Λαμπριάνα Κυριακού

Kk_lambriana@yahoo.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.