Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κυψέλη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αγαπητοί φίλοι,

Μια χαρούμενη πρωτοβουλία και μια αλλιώτικη φωνή από την Ομάδα κατοίκων Κυψέλης «Η Κυψέλη μας» θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους για το «Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κυψέλη» το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ, στην Φωκίωνος Νέγρη. (Μεταξύ Τενέδου και Σικίνου)

Φορείς, Ομάδες & Συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής θα συνεργαστούν και θα στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την ολοήμερη γιορτή, ενώνοντας εθελοντικά τις δυνάμεις τους με τους κατοίκους, για χάρη της Κυψέλης, της πιο ζωντανής και πολύχρωμης γειτονιάς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Στις 10:00 γείτονες θα στολίσουμε τον χώρο.

Στις 11:00 «O τρενοδράκος της Κυψέλης», ψάχνει τα βαγονάκια του. Δημιουργία και παιγνιδίσματα. Ένα υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι με μουσική κατασκευές , face painting και δραματοποίηση για παιδιά. Οργάνωση από «Κέντρο Απόκεντρο», «Κέντρο Ημέρας Βαβέλ», «Επιστημονική Κοινότητα για το Παιδί», «Αρσις»

Στις 12:30 μουσικό διάλειμμα με την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, που θα μας πλημμυρίσει με αξέχαστες μελωδίες.

Στις 17:30 Εργαστήρι λαϊκής μουσικής του Δήμου Αθηναίων.

Στις 18:30 Παιγνίδι για εφήβους με μουσική θέατρο και Street Dance για όσους αγαπούν τις προκλήσεις και ξέρουν ή δεν ξέρουν! Οργάνωση «Κέντρο Ημέρας Βαβέλ».

Στις 20:00 η σχολή χορού K Πανταζοπούλου Il Ritmo, θα μας ταξιδέψει χορευτικά σε ρυθμούς καρναβαλικούς Ελληνικούς και ξένους.

Μεταμφιεσμένοι ή μη, μετέχουμε ενεργά, σ΄ ένα τρελό πανηγύρι.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kypseli2012.gr και στο www.facebook.com/kypseli

 

Σας ευχαριστούμε

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.