Παρουσίαση Δίσκου: «Απ’ το Μηδέν» στον Σταυρό του Νότου

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

LEXICON PROJECT

LIVE | ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «Απ’ το Μηδέν»

Guests : Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος, Τζώρτζια (Μπλε), Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Στάθης Δρογώσης, Λεωνίδας Μαράντης


Μετά τις 2 κοινές εμφανίσεις τους στο club του Σταυρού του Νότου, ο Γιώργος Δημητριάδης και Lexicon Project επιστρέφουν για μια 3η παράσταση – παρουσίαση του δίσκου «Απ’ το μηδέν». Ο σπουδαίος τραγουδοποιός που μόλις κυκλοφόρησε την 13η δισκογραφική του δουλειά γιορτάζει με καλεσμένους του τον Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο , Τζώρτζια, Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Στάθη Δρογώση,  Λεωνίδα Μαράντη.


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός επιχειρεί να πιάσει το νήμα από την αρχή. Σε μια εποχή  που όλα αλλάζουν, κάνει επανεκκίνηση που καταγράφεται με ένα σύνολο ήχων, εικόνων, συναισθημάτων, βιωμάτων με παρούσα πάντα την ανάγκη του να κοιτάζει μπροστά. Κομμάτια που μιλάνε για το σήμερα, που τολμούν παρεμβάσεις, αλλά και ερωτικά με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο Γιώργος Δημητριάδης ξέρει να γράφει. Τα τραγούδια «Απ’ Το Μηδέν» και το «Όσα Είν’ Αληθινά» έχουν ήδη αγκαλιαστεί απ’ τον κόσμο και τα ραδιόφωνα. Το «Κλειδώσαμε», «Βήματα βαριά», «Γαλάζιος Ουρανός», «Οδός Ιταλίας», «Αν Δεν Αξίζει», είναι τα κλασικά τραγούδια του αύριο.

Μαζί του οι Lexicon Project οι οποίοι μετά από ένα χρόνο συνειδητής απουσίας και παρατήρησης, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους single «Χρόνια Πολλά» και μια νέα  δισκογραφική δουλειά η οποία είναι στα σκαριά.

Μη λείψει κανείς.

 

Συμμετέχει ο Νίκος Νικολαΐδης : κιθάρα, φωνητικά

Επιμέλεια ήχου : Αντρέας Βαιτούδης

 

Info :

Σταυρός του Νότου club

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

210 9226975

Ώρα έναρξης : 22.00

Είσοδος : 10 ευρώ με κρασί / μπύρα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.