Λάρισα 2013

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κάποιες οικογένειες με πολύ κόπο και με πολλές  θυσίες, στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν,  να βγουν αργότερα στην αγορά εργασίας με εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή. Τώρα θα μου πείτε τι σας λέω, αφού είναι γνωστά όλα αυτά. 

Ναι, γνωστά είναι αλλά με μια διαφορά. Κάποιοι κύριοι, το κύριοι εντός παρενθέσεως, που δεν ενδιαφέρονται για κανένα παιδί εκτός από τα δικά τους, φρόντισαν να μην υπάρχουν χρήματα από τα παιδιά που σπούδαζαν στην Λάρισα για να πάρουν  πετρέλαιο και να ζεσταθούν. Ο κύριος Παπανδρέου όμως, γυρίζει τις χώρες του κόσμου και εξηγεί πως μπορεί να βγει μια χώρα από την κρίση αλλά δεν μας εξηγεί πως βάζεις μια χώρα στην κρίση.

Μπορεί να μας εξηγήσει πως μπορούν να έρθουν πίσω τα παιδιά που πέθαναν; Εσείς κύριοι της σημερινής κυβέρνησης, μπορείτε να φέρεται πίσω αυτά τα παιδιά στην ζωή που πήγαν να σπουδάσουν και πέθαναν γιατί δεν είχαν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο να ζεσταθούν; Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο  και κύριε Κουβέλη, ακούτε; Μπα, εσείς ασχολείστε

με την σωτηρία της Ελλάδας. Επειδή κάποιοι κύριοι,  σε παρένθεση, έφεραν στην Ελλάδα τα τρωκτικά που  δεν τους ενδιαφέρει τίποτ’ άλλο εκτός από το πως  θα πάρουν τον πλούτο της. Και βέβαια υπάρχουν κάποιοι που τους τον δίνουν.

Άλλωστε, τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή μπροστά στα χρήματα.

Νίκος Φιλιόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.