Σε Γαλλική ταινία ο Λάκης Λαζόπουλος

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

«Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου» είναι η νέα Γαλλική ταινία που πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος σε ρόλο δημάρχου. 

Η Ταινία προβλήθηκε το Σάββατο, στον κινηματογράφο  «ΔΑΝΑΟΣ» στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.  Η Σκηνοθέτιδα  της ταινίας Μπριζίτ Ρουάν παρουσίασε τους συντελεστές μιλώντας ελληνικά, χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τους Έλληνες ως «μία ηλιόλουστη εμπειρία» και αφού χόρεψε συρτάκι υπό τους ήχους της ταινίας, τόνισε: «ήθελα να διηγηθώ την ιστορία μιας μητέρας και του γιου της, δεν είναι οι διακοπές, δεν είναι η ιστορία μιας οικογένειας. Αυτό που ήθελα να διηγηθώ είναι η ιστορία των ανθρώπων από τη γέννηση μέχρι τον θάνατο. Η γέννηση είναι ένα δύσκολο ακροβατικό, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο που το κάνουν μαζί η μητέρα και το παιδί και τους ενώνει για πάντα. Οι γιοι και οι μητέρες είναι ένα δύσκολο θέμα και καλύτερα είναι να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ».

Η ταινία γυρίστηκε στη Μήλο και συμπρωταγωνιστούν ο Λάκης Λαζόπουλος (στον ρόλο του δημάρχου του νησιού) και ο Ντέμης Ρούσσος (στον ρόλο του παπά).

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Απριλίου.

{youtube}HUV66PX7W18{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.