Πραξικόπημα στην ΕΡΤ…. την κλείνουν απόψε

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Δήμητρας Γκουντούνα

Κανένα Κρατικό Κανάλι στον κόσμο δεν έχει ζήσει το βιασμό, τον εξευτελισμό και τον εμπαιγμό στον κόσμο όσο η δική μας  Κρατική Τηλεόραση. Την χρησιμοποίησαν όλες οι Κυβερνήσεις κατά πως ήθελαν, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν επάνω της. Τώρα λοιπόν, θέλουν να την εκτελέσουν.

Οι μπλε ρουά που μας προέκυψαν από μια νόθα Κυβέρνηση που περιλαμβάνει στον εναγκαλισμό της όλους αυτούς που κάποτε ήθελαν ένα και μόνο πλάνο από τον οπερατέρ που έφερε στο μικρόφωνο το σήμα της. Όλοι αυτοί που τώρα έχουν γίνει λακέδες των ιδιωτικών καναλιών. Και όμως επέζησε. Επέζησε, από τις μεγάλες προσωπικότητες  που πέρασαν το κατώφλι της. Ποιητές, θεατράνθρωποι, Πολιτικοί ..Ναι κάποτε υπήρξαν και πολιτικοί σε τούτη τη χώρα. Επέζησε, από τους μεγάλους δημοσιογράφους που άφησαν το στίγμα τους πάνω στην μουβιόλα και την μονταζιερα. Από τους εργαζόμενους που ήξεραν να λένε ΟΧΙ στα γραφεία του κάθε Πρωθυπουργού, που σεβόντουσαν τον τηλεθεατή χωρίς να το κραυγάζουν. Η Κρατική Τηλεόραση κρατάει στην αγκαλιά της ολη την Ιστορία αυτού του τόπου. Φαίνεται ότι ουτε την Χώρα ούτε την Ιστορία της  θέλετε. Κλείστε την λοιπόν  αν επιμένετε ….Αλλά όταν κλείσει το δικό σας κεφάλαιο ,στην πολιτική η Ιστορία θα σας γράψει με μαύρα γράμματα.

 

Ναι ξέρω θα μοιράστε τα ιμάτια της, θα χαθουν πλάνα με προσωπικότητες που έχουν φύγει απο τη ζωή  θα χαθεί η αλήθεια της ιστορίας μας. Και δυστυχώς Καλοκαίρι δεν θα υπάρχει και ο Λαζόπουλος για να δείξει τις ανομίες σας…..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.