Μπίστης: Ο Κουβέλης κινδυνεύει να καταλήξει Καρατζαφέρης

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την έντονη διαφωνία του με τους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη κατά τη χθεσινή συνάντηση των τριών ηγετών εξέφρασε με ανάρτησή του στο facebook ο Νίκος Μπίστης, εκτιμώντας ότι το πολιτικό μέλλον του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ θα είναι ανάλογο με εκείνο του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο «φωνή της λογικής».

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ έγραψε:

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χώρα σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα ” βαθύτερα αίτια” και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε. Οι Αγγλοι το λένε “It is the short answer”. Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: “ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση”. Ο Βενιζέλος ηταν φων…ή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας. Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδερνει και όποια και αν ειναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της καταληξης του Καρατζαφερη πλανάται πάνω της».

Πολλοί ήταν οι «φίλοι» του έσπευσαν να συμφωνήσουν και να «μοιραστούν» την ανάρτησή του ενώ κάποιοι τον προέτρεψαν να αποχωρήσει από το κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.