Οι διακοπές των αρχηγών…

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ολιγοήμερες είναι πλέον οι διακοπές των πολιτικών αρχηγών, καθώς τα ανοικτά οικονομικά και κοινωνικά μέτωπα δεν επιτρέπουν καμία… χαλάρωση. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε ξημερώματα της περασμένης Κυριακής από τις ΗΠΑ..

Εδωσε τις τελευταίες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο οδηγίες προς τους υπουργούς της κυβέρνησης και αναχώρησε για την Πύλο της Μεσσηνίας.

Καμία χαλάρωση

Ο κ. Σαμαράς, όπως λένε στενοί συνεργάτες του, φρόντισε να διαμηνύσει προς τους υπουργούς της κυβέρνησης ότι δεν πρέπει να… χαλαρώσουν, ιδιαίτερα όσα υπουργεία εμπλέκονται άμεσα με τις μεταρρυθμίσεις αλλά και με τον νέο επικείμενο έλεγχο από την τρόικα τον Σεπτέμβριο.

Μαζί του μάλιστα πήρε αρκετούς φακέλους, τους οποίους και θα μελετήσει, καθώς πλέον από την κυβέρνηση έχουν ανοίξει όλα τα μέτωπα, από τις αποκρατικοποιήσεις μέχρι τη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα στο Δημόσιο.

Πλήρης ενημέρωση

Στο ίδιο μέρος κάνει κάθε χρόνο διακοπές. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ήδη βρίσκεται οικογενειακά στη Σκόπελο. Ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται, ωστόσο, σε καθημερινή επαφή με τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και με τους υπουργούς του Κινήματος στην κυβέρνηση.

Στην Κέρκυρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως ορμητήριο την Αίγινα… φιλοξενείται από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, στέλεχος του κόμματος. Πριν από λίγες ημέρες ραδιοφωνικός σταθμός της Λήμνου ανακοίνωσε ότι κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το νησί, αλλά η είδηση δεν επαληθεύτηκε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στην Κέρκυρα και την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στη Λευκίμμη. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντως συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, καθώς το Σάββατο θα μιλήσει σε προφεστιβαλική εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.