Ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος μετά τη μήνυση του Καμμένου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

”Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων” δήλωσε αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων, όπου είχε οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Στις 8 το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων τον δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο, ύστερα από μήνυση για κατ΄εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, που υπέβαλε σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

”Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων”

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση αφορά κείμενο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ – Σαββατοκύριακο», και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έγινε η προσαγωγή του Παπαχρήστου στον εισαγγελέα, απ΄όπου πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

”Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων” δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

«ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου»

Σε σχετική ανακοίνωση των ΑνΕΛ, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.