Το φλέρτ …των μονομάχων..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Μακεδονία λένε θα κριθεί ποιος θα είναι Πρόεδρος της Ν.Δ…….ο πρώην <<αποσυνάγωγος>> και νύν << Πολύφερνη νύφη>>.

Tου Μιχάλη παναγιώτου. Εκεί που ήταν ο «αποσυνάγωγος» των εσωκομματικών εκλογών, επειδή δεν είναι βουλευτής, αίφνης έγινε «αγαπητός» και όλοι του τείνουν χείρα φιλίας στο παρασκήνιο. Ο λόγος για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον οποίο «φλερτάρουν» οι μονομάχοι της 10ης Ιανουαρίου για την ηγεσία της ΝΔ.

Kκινητοποιήθηκαν τα επιτελεία των ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, δεδομένου ότι πιστεύουν ότι στην Α και Β Θεσσαλονίκη καθώς και στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , όπου και συγκέντρωσε τα πολύ ψηλά ποσοστά του ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, θα κριθεί το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ο κ.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ τηρεί σιγήν ιχθύος και ουδετερότητα , ενώ στα μουλωχτά δίνει γραμμή…στα στενά στελέχη του..Μ αυτό τον τρόπο κάθε στέλεχος κάνει την δική του επιλογή. Οι εκτιμήσεις των επιτελών του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται στον αντίποδα. «Όσοι στήριξαν Τζιτζικώστα έστειλαν μήνυμα ανανέωσης», τονίζουν. «Συνεπώς, βρίσκονται πιο κοντά στον Κυριάκο. Όσο για την Καραμανλική “καταγωγή” τους, όλοι Καραμανλικοί είμαστε. Κανείς δεν παίρνει “γραμμή” για το ποιον θα ψηφίσει. Πέρασαν αυτά. Ο κόσμος θα ψηφίσει εκείνον που μπορεί να ανανεώσει το κόμμα και να νικήσει τον Τσίπρα».

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα, ο στενός πυρήνας των συνεργατών του είναι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΎΝ ΛΟΙΠΟΝ ΌΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ , έτσι θα τον επιλέξουν , μια και ανοιχτά, τον στηρίζουν ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο νεώτερος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΕΚ ΣΕΡΡΩΝ ορμώμενος,καθώς και ο πατέρας του και αδελφός του << ΕΘΝΑΡΧΗ….λέμε τώρα>> ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Ξαφνικά εκεί πού ήταν ο αποσυνάγωγος των εσωκομματικών εκλογών στην Ν.Δ., έγινε αγαπητός σ όλους σαν να λέμε <<η πολύφερνη νύφη>>

Μιλάμε για τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, το φλέρτ των μονομάχων της προσεχούς Κυριακής….

Ρε τι θα δούν τα ματάκια μας ακόμα…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.