Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή του Anodos live stage

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ήρθε ο καιρός που οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν. Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου, θα μοιραστούν την σκηνή του Άνοδος live Stage, από το Φεβρουάριο. Η ένωση Έγινε… «Λυρισμός και πάθος στην ίδια σκηνή» τι άλλο πιο δυνατό να πεις για τις δυο , μεγάλες μας ερμηνεύτριες που πάντα δίνουν τα πάντα στην σκηνή και κάθε φορά αποθεώνονται.

Ωστόσο θα τις δούμε σε ένα κοινό πρόγραμμα-ιστορία, καθώς θα αποτελεί αναδρομή στις καλύτερες στιγμές τους μέχρι σήμερα. Τα Τραγούδια τους, Το Κέφι τους, Η Καλλιτεχνικότητά τους,

Το Duende, Η Αμεσότητα με το κοινό τους, Οι Κορυφές και τα Σκοτάδια τους. Η Χαρούλα και η Τάνια, δικές μας! Ρεπερτόριο θησαυρός, Πάθος και Δύναμη, Γλύκα και Συγκίνηση, Χιούμορ και Οικειότητα, Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια, Και η κάθε μία λέει στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω».

Θα τις συνοδέψουν οι «Nouveau Sextet», δηλαδή ο Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου, και μαζί τους ο Παναγιώτης Τσεβάς και ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Λκ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.