Ο Ρυθμός Stage διασκεδάζει και στις γιορτές

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεν θα μπορούσε ο Ρυθμός Stage να αφήσει τους θαμώνες του, χωρίς Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.  Εσείς τι θα κάνετε φέτος στις γιορτές; Ο Ρυθμός Stage φοράει τα καλά του και σας προσκαλεί.

Ανήμερα (25/12) Χριστουγέννων και Σάββατο 4 Ιανουαρίου ο Κώστας Χατζής σε πασίγνωστα και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Απ’ το αεροπλάνο», «Δε βαριέσαι αδερφέ» και πολλά άλλα.

Ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει τις εμφανίσεις του και μέσα στις γιορτές. Παραμονή (24/12) Χριστουγέννων, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ανήμερα (1/1) Πρωτοχρονιάς και Παρασκευή 3 Ιανουαρίου  ο Παντελής Θαλασσινός περιμένει τους φίλους του να τραγουδήσει και να επικοινωνήσει το καινούργιο του διπλό live CD “Ανοιχτή Ακρόαση” μαζί με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.

Παραμονή (31/12) Πρωτοχρονιάς και η ιδανική πρόταση για την αλλαγή του χρόνου μας έρχεται από δύο νέες λαϊκές φωνές. Ο Χάρης Μακρής και η Ειρήνη Τουμπάκη μας παρουσιάζουν τα τραγούδια που τα ξέρουμε όλοι απ’ έξω και τα συναντάμε στο κλασικό «δεύτερο», λαϊκό μέρος των περισσότερων προγραμμάτων. Σε βλέπω στο ποτήρι μου, Τι σου ‘κανα και πίνεις, Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου, Η φαντασία, Αν πεθάνει μια αγάπη, Κάνε λιγάκι υπομονή και πολλές αγαπημένες στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού. Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Δημήτρης Βραχνός

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.