Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κυβέρνηση

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Υπάρχουν διάφορα γκάλοπ τα οποία παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με διαφορά από την δεύτερη Ν.Δ.

Θα μου πείτε τώρα, τι σχέση έχει αυτό που αναφέρω παραπάνω, από την επικεφαλίδα αυτού του άρθρου. Έχει και πολύ μάλιστα και εξηγούμε:

Έχω παρατηρήσει ότι όταν δημοσιεύονται γκάλοπ που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται σταθερά της Ν.Δ., βγαίνουν διάφορα στελέχη του και κάνουν κάποιες δηλώσεις διαφόρων θεμάτων, κυρίως οικονομικών,  που βάζουν σε σκέψεις ανένταχτους ανθρώπους που έχουν σκεφτεί να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η σημερινή κυβέρνηση.  Αυτές λοιπόν οι δηλώσεις, βάζουν σε σκέψεις πολύ κόσμο για το αν θα πρέπει όταν πάει στην κάλπη να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ διότι βλέπει ότι δεν υπάρχει μια ενιαία και σταθερή γραμμή από το κόμμα. Θα μου πείτε η δημοκρατία δεν είναι αυτή που πρέπει να επικρατεί μέσα στα κόμματα και οι βουλευτές και τα στελέχη να έχουν τις δικές τους απόψεις; Και βέβαια έτσι πρέπει να είναι αλλά οι απόψεις των στελεχών των κομμάτων, πρέπει να γίνονται μέσα στα όργανα του κόμματος και το κόμμα μετά να παίρνει τις αποφάσεις του βάσει πλειοψηφίας, ειδικά όταν πρόκειται για κόμμα εξουσίας που χαράζει κυβερνητική γραμμή. Ότι χειρότερο για ένα κόμμα είναι να έχει χαράξει μια πολιτική γραμμή και να βγαίνουν διάφορα στελέχη του κόμματος και να δηλώνουν άλλες ενέργειες όταν γίνει το κόμμα κυβέρνηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που γράφω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κυβέρνηση και αυτή είναι η σχέση της επικεφαλίδας με τα γκάλοπ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.