Περιπολίες σε γειτονιές για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας!

Takis theodorikakos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε ανακοινώσεις για την ενίσχυση της αστυνόμευσης της Αττικής κατά τη διάρκεια της νύχτας προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε την ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση της Αττικής κατά τη διάρκεια της νύχτας :«Από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα». «12-6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές»

Στόχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι σε όλες τις περιοχές με αυξημένους δείκτες εγκληματικότητας να υπάρχει εμφανής αστυνόμευση και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εξηγώντας πώς θα γίνει αυτό ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ».

Συγκεκριμένα 720 δόκιμοι θα πάνε μέχρι στο τέλος του μήνα στα αστυνομικά τμήματα ενώ 306 αγόρια και κορίτσια ορκίζονται αστυφύλακες την Κυριακή και οι περισσότεροι εκ αυτών θα πάνε στα ΑΤ και λιγότεροι στα ΜΑΤ και άλλες υπηρεσίες.

Οι συνολικά 1026 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τα αστυνομικά τμήματα όλης της Αττικής που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα πολύ σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης – για παράδειγμα στο ΑΤ Καλλιθέας θα υπηρετούν από την ερχόμενη Δευτέρα επιπλέον 25 αστυνομικοί.

«Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» διεμήνυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος κλείνοντας τις ανακοινώσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.