Η ΩΡΑ ΤΗΣ… ΑΛΗΘΕΙΑΣ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χα χα χα χα… Ρε τι πανηγύρι είναι αυτό που εχει αρχίσει;   Τι ειν’αυτά που ακούμε καθημερινά, ολημερίς και ολονυχτίς απο τους «σωτήρες» μας, στα πάνελ όλων των καναλιών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών;  Παναγιά μου, βοήθα! Τι κατανόηση είναι αυτή που έχουν οι άνθρωποι!!!  Αυτοί καλέ δεν σκύβουν στα προβλήματα μας!! Αυτοί γονατίζουν ,πέφτουν κάτω, σέρνονται, λασπώνονται,κουβαλουν τσάντες τα ηρεμηστικά για να μπορέσουν να κρατηθούν!!! Μην πάθουν και τίποτα Θεός φυλάξει! Και τι θα απογίνει η χώρα μας ;

Αλήθεια απο τη πάστα είναι φτιαγμένοι αυτοί οι άνθρωποι; Κανείς δεν έχει αντίρηση, να υποστηρίξουν τη δουλειά τους, τα συμφέροντα τους, τα σπίτια τους! Άλωστε όπως λέει ο «σοφός» λαός, θα πέσει να τους πλακώσει.  Αλλά –μα τα χίλια κύματα-βαλτε  ένα όριο άνθρωποί μου!!!  Δεν έχετε πάρει –πραγματικά- είδηση, τι συμβαίνει στην κοινωνία, σφιγμένοι στα καλοραμμένα κοστούμια σας, στις αυτοκινητάρες και στις σπιταρώνες σας;;;  ή είστε τόσο μα τόσο αδιάφοροι, ανήθικοι και αλαζονικοί; ή μήπως είστε τόσο σίγουροι για τις –ομολογουμένως- δυνάμεις που έχετε στο να εξαπατάτε το λαό χρόνια και χρόνια τώρα;  Δηλαδή τόσο πολυ μας  έχετε υποτιμήσει; επειδή έχετε τα τσιράκια σας, τους κομματάρχες σας κι αυτούς –τους δουλοπρεπείς- που φωνάζουν, τσακώνονται, τάζουν, φοβερίζουν κλπ και οι οποίοι βρίσκονται σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας, δουλεύοντας για εσάς με τον τρόπο, που εσείς τους μάθατε, νομίζετε οτι για μια ακόμα φορά, ύστερα απο τέτοια διάλυση,φτώχεια, πείνα,εξαθλίωση,αυτοκτονίες, θα μας ξεγελάσετε και πάλι;

Παρατηρήστε τους: καταρχήν οι απαντήσεις τους δεν είναι ποτέ ευθείς, λένε πρώτα πόσο δίκιο εχει ο λαός ο οποίος βεβαίως!!! υποφέρει , κατανοούν απόλυτα οτι το «πράγμα» έχει ξεφύγει, ( και όλα αυτά σε έντονο ύφος και τόνο, έτσι ώστε να αντιληφθούν και οι τελευταίοι αγράμματοι πολίτες) συνεχίζουν να μιλάνε……χωρίς να λένε τίποτα και κλείνουν με …ανύπαρκες επιτυχίες, λεονταρισμούς,βέβαια!!!! (είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν στους αρχηγούς)  ζητώντας…..λίγη υπομονή ακόμα.

Η τελευταία προθεσμία που μας ζήτησαν είναι η 30 Ιουνίο. (ημερομηνία που θα έχουν περάσει οι εκλογές).

Αλήθεια θα τους πιστέψουμε και αυτή τη φορά; θα ξεχάσουμε τόσο εύκολα κι απλά, τι μας είπαν το 2009, τι μας έταξαν, τι μας υποσχέθηκαν και τι στην συνέχεια μας έκαναν;   θα ξεχάσουμε που μας λοιδόρησαν σε όλη την  υφήλιο λέγοντας μπροστά στα διεθνή λαμόγια οτι..είμαστε τεμπέληδες, κλέφτες, φοροφυγάδες και τόσα άλλα, αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, αυτοί που έχουν κάνει σπόρ την δυστυχία, την πείνα, το άδικο, την εξαθλίωση όχι μόνο του λαού μας αλλά και τόσων δισεκατομμυρίων ψυχών ανά τον πλανήτη;  Αυτό το θέμα με την φοροδιαφυγή, την κομπίνα και την κλεψιά, το βλέπουμε καθημερινά να ξεδιπλώνεται μπροστά μας απο τους «αδιάφθορους» δημοσιογράφους μέσω τον ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών τους κι έχουμε ζαλιστεί όλοι, απο τα νούμερα που ακούμε!!  Άν πας σε κάποιο καφενείο ενός χωριού , την ώρα που παρακολουθούν οι θαμώνες,συνταξιούχοι- και όχι μόνο-τα σκάνδαλα που «βγαίνουν» κάθε μέρα και τα «βουνά» των χρημάτων που έχουν σφετεριστοί οι διάφοροι «έντιμοι κύριοι» της πολιτικής και όχι μόνο, θα σε πιάσουν τα γέλια, (καλοπροαίρετα βέβαια).  Ακούγοντας τα «νούμερα» …προσπαθούν να τα μετρήσουν, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα τους, έτσι όπως κάναμε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου,για να απαντήσουμε σωστά στην δασκάλα μας.

Όλες οι μαιμού συντάξεις των «τυφλών» της Ζακύνθου, μαζί με το σκάνδαλο στο ΙΚΑ Καλλιθέας και πολλά άλλα μαζί, δεν φθάνουν για να αντιπαρατεθούν στο 1% του σκανδάλου των υποβρυχίων.

Ωραίο το κόλπο τους όμως, έτσι!!!!

Μας δημιουργούν ενοχές πρώτα, μας βάζουν απέναντι, την μια κοινωνική ομάδα με την άλλη και στην συνέχεια βγαίνουν «λάδι» αυτοί.  Φτάνει όμως οχι άλλο, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιοί είμαστε, ποιοί θέλουμε να είμαστε απο δώ και στο εξής! Και τι πρέπει να κάνουμε.

Έχουμε να πούμε πολλά. Εγώ , παρ’όλα αυτά που μας κατηγορούν οτι είμαστε, εξακολουθώ να μην ντρέπομαι που είμαι Έλληνας – κάθε άλλο, είμαι πολύ περήφανος για την χώρα μας, για το λαό μας και την καταγωγή μας.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Μέχρι τότε διασκεδάστε το. Γελάστε με την καρδιά σας , με τους γελείους αυτούς που εξακολουθούν με θρασύτητα και αναίδεια να υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

 

Με εκτίμηση

Κάπταιν Κόνι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.