10 Έλληνες, 10 Γερμανοί, 1 ανταλλαγή, 1 ξεχωριστή παράσταση! στον Πολυχώρο Fabrica

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η εκπαίδευση παραμένει ένας από τους πιο ισχυρούς πυλώνες στη δεκαετή πορεία της Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Fabrica Athens και ο γερμανικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Mostar Friedensprojekt πραγματοποιούν το  Θεατρικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων, «In and Out». Οι δύο οργανισμοί φέτος έθεσαν ως κοινή θεματική της Ανταλλαγής την έννοια της «Αλλαγής-Change» και προσκάλεσαν 20 νέους από τις δύο χώρες να συμμετάσχουν στα εργαστήρια, να γνωρίσουν τον πολιτισμικό πλούτο κάθε χώρας και να αναπτύξουν τις  γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Αυτές τις ημέρες (1-8 Σεπτεμβρίου), το πρόγραμμα διεξάγεται στο Βερολίνο, στο Theaterhaus Berlin Mitte και θα ακολουθήσει η εκπαίδευση στο Θέατρο Τεχνοχώρου Fabrica στην Αθήνα (15-22 Σεπτεμβρίου). Κατά της διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες ανταλλάσσουν τεχνικές, γνώσεις, εμπειρίες, αναπτύσσουν από κοινού τον θεατρικό διάλογο και

διευρύνουν τη σχέση των δύο χωρών. Στο πλάι τους βρίσκονται οι εκπαιδευτές της Fabrica Athens, Φάνης Κατέχος και Giovanna Michaliadi Sarti.

Τα εργαστήρια του 4ου Θεατρικού Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων θα καταλήξουν σε μία κοινή παράσταση, που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο στις 20 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός, Αθήνα). Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:00, έχει ελεύθερη είσοδο και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6944767716, Δευτέρα με Παρασκευή, 17:00 – 21:00.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «In and Out» υποστηρίζεται από γερμανικό κράτος και αποτελεί θεμέλιο κρίκο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας.


«Αλλαγή – Change»

Τεχνοχώρος Fabrica, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός

20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21:00

Είσοδος ελεύθερη –κράτηση θέσεων με σειρά προτεραιότητας στο 6944767716 (Δευτέρα με Παρασκευή, 17:00 – 21:00)


Σύνδεσμοι:

Mostar Friedensprojekt: http://www.mostar-friedensprojekt.de/

Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας: https://agorayouth.com/

Theaterhaus Berlin: https://www.theaterhaus-berlin.com/

Βιογραφικά Ελλήνων εκπαιδευτών: http://www.fabricaathens.gr/teamwork/fanis-katechos/ και http://www.fabricaathens.gr/teamwork/giovanna-michaliadi-sarti/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.