Επιστρέφει η Άννα Μπουρμά με νέο δίσκο

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Η μουσική την θέλει και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Άννα Μπουρμά,  ΥΠΑΡΧΕΙ, κάθε φορά και πιο πολύ μέσα στις καρδιές του κοινού της.  Κι ας παλεύει κάθε φορά «μόνη» της μέσα στις θάλασσες της ελληνικής δισκογραφίας με λίγα στηρίγματα .

Μ ΄αρέσει που  δεν το βάζει κάτω..  μ αρέσει να την ακούω στο ραδιόφωνο και  λέω , αυτή είναι η ΆΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ. Είναι φωνή με ταυτότητα.. και το διαπιστώνω κάθε φορά που την συναντώ.

 

Αυτή τη φορά μπήκαμε στο στούντιο ODEON, και κλέψαμε λίγες νότες – λίγη αλήθεια από την ηχογράφηση του νέου  δίσκου της Άννας μπουρμά , με το τίτλο «Ένα τραγούδι αν σωθεί». Την συναντήσαμε στην είσοδο. Πάντα χαμογελαστή και με διάθεση, μας οδήγησε στο στούντιο όπου γίνεται η ηχογράφηση.  Εκεί ο Τάκης Μπουρμάς, ή αλλιώς ο πατέρας της που έχει αναλάβει όλη σχεδόν την επιμέλεια του δίσκου.

alt

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να λείπει και το δεξί της χέρι , η Τζωρτζίνα Πιτιανούδη. Πάντα συμπαραστάτης της σε κάθε της ενέργεια, να την εμψυχώνει, να την βοηθά σε ότι χρειασθεί.

Λίγο αργότερα ήρθε και η Λίνα Δημοπούλου, στιχουργός του τραγουδιού ” Ένα τραγούδι αν σωθεί”.  Φανήκαμε από τους τυχερούς που είχαμε την τιμή να ακούσουμε πρώτη αυτό το τραγούδι. Συγκίνηση, άρχισε να εξαπλώνεται στο χώρο. Το τραγούδι δεν είναι  απλά καλό.. είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει φέτος..

Εκτός από τη Λίνα Δημοπούλου, τους στίχους υπογράφουν η  Φωτεινή Λαμπρίδη, η  Βέτα Μπετίνη, ο  Τάκης Μπουρμάς,  ο  Θεοδωρής  Γκονης και Σωτήρης Βώπης..

Ήδη,  εδώ και μια βδομάδα  από τη συχνότητα του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 fm, ακούγεται το τραγούδι ”ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ” της Φωτεινής Λαμπρίδη….

Να τονίσω και να πω ότι ο νέος αυτός δίσκος, κρύβει πολλά επιλεγμένα  τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική μελετημένη.  Εργάστηκαν όλοι οι συντελεστές του δίσκου με μεγάλη όρεξη και αγάπη.  Η παρουσίαση του  θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου..


alt

Ως τότε αναμένουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα.

alt

alt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.