Μην χάσετε απόψε τις τελευταίες «Μυθ-ιστορίες γυναικών…» με τη Τζίνα Φωτεινοπούλου

Facebook
Twitter
LinkedIn

από τη Λαμπριάνα Κυριακού

Μια παράσταση που  δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη είναι  η «Μυθιστορίες γυναικών» με την  σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου. Το avecnews.gr βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στο loft  του Badminton και απόλαυσε αυτό το μοναδικό αριστούργημα που κλείνει αυλαία απόψε, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Μια παράσταση που αγγίζει κάθε χορδή του γυναικείου συναισθήματος και μια Τζίνα να σε συνεπαίρνει σε άλλες εποχές ρεπερτορίου σε άλλους ψυχικούς κόσμους που καταπατήθηκαν από τον έρωτα αλλά γέννησαν  μύθους.

 

Πέραν από τις φωνητικές της ικανότητες η Τζίνα Φωτεινοπούλου, θυμίζει  πόσο ταλέντο έχει στην υποκριτική αλλά και στην κίνηση. Με μια  Βελούδινη φωνή, να  περνάει   το λόγο τόσο όμορφα στο κοινό και να το  παντρεύει τόσο   ταιριαστά με το τραγούδι. Από την  Milva στην Edith Piaf στη Liza Mineli – από το Χατζιδάκι  στη Λίνα Νικολακοπούλου


Ένα «πάντρεμα» λόγου-υποκριτικής-κίνησης με αγαπημένα ακούσματα του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, σε μια θεματολογία με διπλό επίπεδο, το βιωματικό και το περιγραφικό.

Ένα ταξίδι «ενηλικίωσης» της ηρωίδας μέσα από φωνές και μύθους άλλων γυναικών…

Η ηρωίδα ενσαρκώνει πολλές γυναικείες φιγούρες σε ένα ταξίδι μέσα στην αιωνιότητα και σε συνδυασμό με την αμφιθυμία της θάλασσας και τις φάσεις τις σελήνης.

Διαφορετικές γυναίκες ως προς το χαρακτήρα-θυμικό τους μιλούν για τα πάθη, τα λάθη, τις επιλογές τους και τις στάσεις ζωής που τις διαμόρφωσαν. Η πληθωρική, η μοναχική, η προδομένη, η παραδομένη, η ερωτευμένη, η  απελπισμένη, η φοβισμένη, η δυναμική, η προκλητική, η απειλητική και πολλές άλλες γυναικείες φιγούρες παρελαύνουν σ’ ένα χορό ποικίλων ηχοχρωμάτων και ρυθμικών εναλλαγών.


Αν θες να ταξιδέψεις…. απόψε στις 8 να είσαι στο Loft του Badminton από εκεί ξεκινάει το ταξίδι. Είσοδος 10 ευρώ


{youtube}jIdLiI_SO3g{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.