ΝΕΡΙΤ: Τρία κανάλια, έξι ραδιόφωνα και πρόσκληση για τα… βαφτίσια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Κάλεσμα με ιδέες και προτάσεις για την ονοματοδοσία των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών της Μέσων απευθύνει η ΝΕΡΙΤ σε όλους τους έλληνες πολίτες.

 

Συγκεκριμένα, από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαρτίου, κάθε ενδιαφερόμενος – επαγγελματίες, συλλογικές κοινότητες και μεμονωμένοι πολίτες – μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το όνομα των τριών τηλεοπτικών καναλιών που θα έχει τελικά η ΝΕΡΙΤ (των δύο εθνικών καναλιών και του δορυφορικού δηλαδή), των έξι ραδιοφωνικών σταθμών  που θα διαθέτει (τεσσάρων εθνικών σταθμών, ενός δορυφορικού και ενός ξενόγλωσσου) και της κεντρικής ιστοσελίδας της ΝΕΡΙΤ, μέσα από ειδική διαδικτυακή φόρμα στη διεύθυνση www.nerit.gr/proskliseis/p04/.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΕΡΙΤ ενημερώνει για το περιεχόμενο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών της προγραμμάτων που θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από τον επόμενο μήνα.

Τα πρώτο τηλεοπτικό κανάλι θα έχει ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαραχτήρα, το δεύτερο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό ενώ το τρίτο θα είναι το δορυφορικό.

Σε ό,τι αφορά τα έξι ραδιόφωνα το πρώτο θα είναι ενημερωτικό – αθλητικό, το δεύτερο ελληνικής μουσικής, το τρίτο κλασικής μουσικής – πολιτισμού, το τέταρτο μουσικές του κόσμου ενώ θα υπάρχουν δύο ακόμα ραδιόφωνα: Ενα για τον Απόδημο Ελληνισμό, και ένα για ξένους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.