Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενα σημαντικό «διαζύγιο» ολοκληρώθηκε στον χώρο της ενημέρωσης, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης ο σταθμός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα, πιθανότατα, ο Σπύρος Μάλλης θα παρουσιάζει μια δίωρη απογευματινή εκπομπή προεκλογικού χαρακτήρα.

 

Ευαγγελάτος: Φεύγω γιατί μου ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή μου περικόπτεται λόγω εκλογών

 

Λίγη ώρα αργότερα ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Ευαγγελάτου:

 

«Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.

 

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

 

Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

 

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.

 

Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.