Μπακογιάννη: Ο Βενιζέλος ταυτίζει την πολιτική σταθερότητα με την προσωπική σταδιοδρομία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε την Τρίτη η βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΠαΣοΚ ότι η κυβερνητική σταθερότητα εξαρτάται από τα ποσοστά που πάρει η Ελιά στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στον Σκάι, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως υπάρχει πολιτικό θέμα εάν τα ποσοστά της Ελιάς είναι πολύ χαμηλά, κάτι που -όπως είπε μετά από σχετική ερώτηση- ισχύει και για τη ΝΔ.

«Από αυτό, έως το να ταυτίζει κανείς την πολιτική σταθερότητα με την προσωπική πολιτική σταδιοδρομία… με αυτό δε συμφωνώ» πρόσθεσε.

Παράλληλα, εκτίμησε πως ο κ. Βενιζέλος, συνδέοντας τις επιδόσεις της Ελιάς στις ευρωεκλογές με την παραμονή του ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση επιχειρεί να αποσπάσει μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά.

Αιχμές κατά του ΠαΣοΚ άφησε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας στον ίδιο σταθμό ότι αιφνιδιάστηκε από την αλλαγή στάσης της Χαρ.Τρικούπη επί του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές.

«Είχα εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ στήριζε τις προτάσεις ΥΠΑΑΝ, με αιφνιδίασε ελαφρώς η απόφασή του. Εκφράζω τον προβληματισμό μου γιατί έγινε αυτή την αλλαγή πορείας, δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο» τόνισε, αποδίδοντας τη διαφωνία «στο πλαίσιο της πολιτικής τακτικής για την αύξηση του ποσοστού της Ελιάς».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.