Μπακογιάννη: Ο Βενιζέλος ατύχησε με το δίλημμά του, κυβέρνηση δεν πέφτει με ευρωεκλογές

Facebook
Twitter
LinkedIn

Κυβέρνηση δεν πέφτει με ευρωεκλογές, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε νέες της δηλώσεις τη Δευτέρα είπε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος «ατύχησε με το δίλημμά του».

«Ο κ. Βενιζέλος δεν πιστεύω ότι θα τηρήσει αυτό που λέει και πως θα φύγει από την κυβέρνηση. Νομίζω ότι ατύχησε με το δίλημμά του. Και το νομίζω διότι αν αποχωρήσει λόγω χαμηλών ποσοστών της Ελιάς και προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, τότε θα εξαλειφθεί από τον πολιτικό χάρτη. Αν φύγει από την κυβέρνηση, θα φύγει και από τη Βουλή», είπε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στο Star.

«Η παρούσα Βουλή έχει ευρωπαϊκή πλειοψηφία, διακυβεύεται το μείζον που είναι η σταθερότητα της χώρας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι  οι πιθανότητες συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μικρές, σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει δημοκρατικές διαδικασίες που δεν καταλήγουν σε προτάσεις ουσίας» με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκάθαρη γραμμή, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, τονίζοντας ότι δεν θα το ψηφίσει και πως θα πρέπει να ξαναέρθει βελτιωμένο.

Όσον αφορά στη «Νέα Ελλάδα», η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι την ενδιαφέρει το περιεχόμενο και όχι το σύνθημα. Μάλιστα, εκτίμησε ότι ο «καυγάς» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ κινείται «στα όρια του κωμικού».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.