Ο Τσίπρας υπόσχεται να ανοίξει ξανά την ΕΡΤ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με ένα τουίτ ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε σήμερα στο θέμα της ΕΡΤ και έγραψε ότι «σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού».

Σε μια «συμβολική εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο» η οποία «είναι γιορτή και κραυγή αντίστασης», όπως ανέφεραν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, βουλευτές και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και άλλων κομμάτων, πρόεδροι Ομοσπονδιών και Σωματείων και δημοσιογράφοι μίλησαν για την συνέχιση του αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, σε εκδήλωση που έγινε χθες μπροστά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

«Πριν από ένα χρόνο είχαμε αντιδημοκρατική εκτροπή και πραξικόπημα με το κλείσιμο της ΕΡΤ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή, παρουσία της εκλεγμένης περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου.

«Έπειτα από ένα χρόνο γνωρίζουμε ότι φίμωσαν την ΕΡΤ γιατί έτσι το ζήτησαν οι τεχνοκράτες της Τρόικας, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατί δεν αντέχουν την πλουραλιστική ενημέρωση», τόνισε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας πως η ΕΡΤ έγινε σύμβολο αγώνα.

Παράλληλα έκανε λόγο για ένα κακέκτυπο «τύπου ΥΕΝΕΔ» που αντικατέστησε την ΕΡΤ, δίνοντας την υπόσχεση ότι «σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης»

 

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα:

a.tsipras ‏@atsipras

Σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού

Η φωτογραφία είναι από το τουίτερ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.