Σύρος: Ποικίλες εκδηλώσεις στο θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Οπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος το πρόγραμμα του φεστιβάλ Σύρος – Πολιτισμός που άρχισε την περασμένη Κυριακή, είναι υψηλών αξιώσεων. Περιλαμβάνονται ποικίλες εκδηλώσεις για όλα τα γούστα_ από μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ως εικαστικές εκθέσεις.
Επιπλέον, εφέτος, στα καθιερωμένα και μεγάλης εμβέλειας φεστιβάλ (φεστιβάλ Αιγαίου, διεθνές μουσικό φεστιβάλ Κυκλάδων, φεστιβάλ κιθάρας, φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων) προστίθενται και εκδηλώσεις με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 150 χρόνων του Θεάτρου Απόλλων στην Ερμούπολη.
Για τον συγκεκριμένο λόγο, θα πραγματοποιηθούν τιμητικές εκδηλώσεις οι οποίες θα μεταδίδονται και ζωντανά μέσω διαδικτύου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων άρχισε στο θέατρο Απόλλων την Κυριακή 6 Ιουλίου με την συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Pazardzhik της Βουλγαρίας που παρουσίασε τον «Rigoletto» του Τζουζέπε Βέρντι. Η συναυλία θα παρουσιαστεί και σήμερα Τετάρτη 9 Ιουλίου. Αυτή δεν είναι παρά η μουσική αρχή μιας σειράς συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια όλου του φεστιβάλ.
Ανάμεσα στους πολλούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες που έχουν κλείσει ραντεβού με το κοινό της Σύρου θα βρούμε την Μαριέττα Φαφούτη με την μπάντα της (στις 28 Ιουλίου, στην πλατεία Μιαούλη με ελεύθερη είσοδο), την Χαρούλα Αλεξίου (Κυριακή 3 Ιουλίου στο Ιδιωτικό Σχολείου του Αγίου Γεωργίου), τον Θάνος Μικρούτσικος με τον Γιάννη Κότσιρα και την Ρίτα Αντωνοπούλου (5 Αυγούστου στον χώρο πολιτισμού ‘«Μάνος Ελευθερίου»). Στον ίδιο χώρο η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει την παράσταση «Πάμε Ξανά» στις 11 Αυγούστου και στις στις 27 Αυγούστου θα παίξουν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Βασίληε Αξιώτηε και Άννα-Μαρία Μπιλίδα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.