Εκτός ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ αποφάσισε ομόφωνα η ΚΟ μετά την αδικαιολόγητη, όπως αναφέρει, άρνηση της να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη σημερινή (Τρίτη) συνεδρίασή της, στην οποία έστειλε υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο. 

Στην ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ αναφέρουν επίσης ότι «ως εκ τούτου τα υπόλοιπα είναι θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας», υπονοώντας ότι η κύρια Μακρή θα διαγραφεί και από το κόμμα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες άφηνε νωρίτερα η κ. Μακρή με ανοιχτή επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, σε περίπτωση που δεν τής ζητηθεί συγγνώμη από τον Πρόεδρο της ΚΟ των ΑΝΕΛ και τα μέλη της.

Η κ. Μακρή στο μακροσκελές κείμενό της κάνει εκτενή αναφορά σε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την κλήση της στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος για «αντικομματική συμπεριφορά» χωρίς να έχει ενημερωθεί –όπως λέει-, αλλά και στην πρόσφατη πρόσκλησή της στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτική ομάδας των ΑΝΕΛ όπου επίσης καλείται να δώσει εξηγήσεις αναφέρεται: «για τις δημόσιες αναρτήσεις σου των τελευταίων ημερών που προσβάλλουν συναδέλφους βουλευτές».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.