Παιδική Παράσταση: ” Ο ΨΑΡΑΣ & Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ” για Δεύτερη χρονιά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία “ΠΑΡΩΝ” και ο Μιχάλης Κουκουλομμάτης,  παρουσιάζουν για 2η χρονιά,  το κλασικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ ” Ο Ψαράς & η Ψυχή του ” , στο θέατρο Ορφέας (πρώην Χατζηχρήστου) .

 

Η επιτυχημένη παράσταση , που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές,  επανέρχεται ανανεωμένη και σε νέο θέατρο (θέατρο Ορφέας) , για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους.

Δυο διαφορετικοί κόσμοι…..Η στεριά του νεαρού ψαρά Αργύρη….και ο βυθός της όμορφης γοργόνας Ιρίνα….Δυο κόσμοι που θα τους ενώσει η δύναμη της πραγματικής αγάπης.

” Τραγούδησέ μου, το πιο όμορφο τραγούδι σου. ..” είπε ο ψαράς.

” Είσαι σίγουρος;  Όποιος ακούσει το τραγούδι μου, δεν με ξεχνά ποτέ” απάντησε η γοργόνα.

Ένα μαγικό ταξίδι,  σε ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου.Μια ιστορία,  ύμνος στη δύναμη της αγάπης,  της φιλίας, της ισότητας, της διαφορετικότητας,  της πίστης στο όνειρο,  που τονίζει την σημασία της καλλιέργειας του εσωτερικού μας κόσμου και της ψυχής μας.

Ένα έργο,  γεμάτο εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, πρωτότυπη μουσική,  χορό, τραγούδι,  προβολές,  που προωθεί σημαντικές αξίες για όλους.

Η συναρπαστική παράσταση,  που αγαπήθηκε,  σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί στα μαγικά νερά της φαντασίας!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Κείμενο- Σκηνοθεσία  Μιχάλης Κουκουλομμάτης

Σκηνικά- Κοστούμια Δέσποινα Βολίδη

Μουσική- Ενορχήστρωση Δαμιανός Πάντας

Χορογραφίες Αλέξανδρος Κούζιντσκιν

Προβολές- 3D artwork Φώτης Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες Μαρία Βάλλα

Βοήθ. Σκηνοθέτη Μάγδα Φράγκου

Βοήθ. Χορογράφου Διονύσης Δημητρακόπουλος

 

ΔΙΑΝΟΜΗ :

Μαρία Βλαχοδημήτρη,  Απόστολος Κρίτσας,  Έλενα Μιχαλάκη,  Διονύσης Δημητρακόπουλος,  Μαριάννα Μαυριανού,  Κωνσταντίνος Βασιλείου

 

Θέατρο ΟΡΦΕΑΣ ( πρώην Χατζηχρήστου)

Πανεπιστημίου 38

 

Η παράσταση παρουσιάζεται για οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία ( νηπιαγωγεία,  δημοτικά σχολεία ) , συλλόγους, εορταστικές εκδηλώσεις κτλ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – πληροφορίες :  222 930 10 20,  6932 495386,  6937 099 784.

Λίγα λόγια για την Καλλιτεχνική Εταιρεία ” ΠΑΡΩΝ” :

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία ” ΠΑΡΩΝ” ,ιδρύθηκε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη Μιχάλη Κουκουλομμάτη το 2007 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής πολιτισμού ( θέατρο,  μουσική κτλ)  , ενώ από το 2008,  παρουσιάζει παραστάσεις υψηλής αισθητικής για παιδιά και νέους ( Της Φύσης Μυστικό, Το Αηδόνι & το Τριαντάφυλλο,  Οδός Δρόμων 5, Η ζωή στην Αχνοχώρα κτλ) , με στόχο τον συνδυασμό ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης,  μέσω του θεάτρου.

Οι παραγωγές της εταιρείας ” Παρών” εκτός της Αθήνας,  έχουν παρουσιαστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας και μετρούν συνεργασίες με τα Δηπεθε Πάτρας,  Δηπεθε Ρόδου,  Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων,  θέατρο Απόλλων Σύρου και με μεγάλα φεστιβάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η έντονη φιλανθρωπική της δράση σε συνεργασία με σπουδαίους φορείς : Unesco, Ίδρυμα Αστέγων Δήμου Αθήνας, Make a wish,  Κατ ‘ οίκον νοσηλεία Σύρου κτλ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.