Νέος δίσκος από το Παναγιώτη Μάργαρη – Ακούστε το «Μαμά γερνάω» με τη μαγεία της κιθάρας και τη φωνή του Σταμάτη Κραουνάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου “Rock of my soul”, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά με ένα ακόμα άλμπουμ, το οποίο πλημμυρίζει από τα πλούσια συναισθήματα, το πάθος, το ταπεραμέντο και τον ερωτισμό των ηχοχρωμάτων της κλασικής κιθάρας.

(Πατήστε στη φωτογραφία για να ακούσετε το τραγούδι)

“Με τη μαγεία της κιθάρας” είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Στο άλμπουμ αυτό, ο Παναγιώτης Μάργαρης διασκευάζει και ερμηνεύει αγαπημένες μουσικές από όλο τον κόσμο όπως το soundtrack του Clint Mansell από την ταινία Requiem for a dream, την υπέροχη μελωδία “Love theme” του Ennio Morricone από το Cinema Paradiso, το ιστορικό Αργεντίνικο tango “Por Una Cabeza” του Carlos Gardel κ.α. Δε λείπουν φυσικά, κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας καθώς και συνθέσεις του Παναγιώτη. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή των Σταμάτη Κραουνάκη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Μάρκου Κούμαρη (Locomondo), Γεωργίας Νταγάκη και παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου.

Ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων με τους μαγικούς ήχους της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη… Κυκλοφορεί από την Polymusic.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.