Ο 105,5 Στο Κόκκινο κλείνει 9 χρόνια και γιορτάζει

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πέρυσι τον Φεβρουάριο όταν ετοιμάζαμε μια γιορτή δρόμου για τα γενέθλια του σταθμού δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την τεράστια ανταπόκριση που θα είχε από τους εκατοντάδες καλλιτέχνες που συμμετείχαν και από τους χιλιάδες ακροατές που συνέρρεαν στους δρόμους της Σαρρή και Αγ. Αναργύρων για τη γιορτή μας. Έτσι τα γενέθλια του 105,5 Στο Κόκκινο έγιναν πλέον θεσμός!

Το Σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου η Σαρρή 19 και όλος ο πεζόδρομος της Αγ. Αναργύρων θα γεμίσουν ξανά χαμόγελα, χρώματα, φαντασία και αισιοδοξία σε μια γιορτή αφιερωμένη στους ακροατές μας, στους φίλους του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, σε όλους αυτούς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν στον καθημερινό μας αγώνα για ένα καλύτερο ραδιόφωνο, ένα ραδιόφωνο που διαρκώς εξαπλώνεται για να φτάσει η φωνή μας σε όλη την Ελλάδα.

Κόκκινο παντού, Κόκκινο για πάντα, το σύνθημά μας!

Η γιορτή μας, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) και θα τελειώσει αργά το βράδυ της Κυριακής, θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, χορό, συλλογικές κουζίνες και άλλα δρώμενα, όλα έξω στο δρόμο χωρίς εισιτήριο. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν από ψηλά στον πεζόδρομο της Αγ. Αναργύρων και θα φτάνουν μέχρι έξω από τον σταθμό, στη Σαρρή 19.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν και φέτος στη γιορτή που διοργανώνει ο σταθμός που στηρίζει εδώ και εννέα χρόνια τις τέχνες και τον πολιτισμό!

 

Ιllegal Operation, Δημήτρης Πουλικάκος,  Magic De Spell & Γιάννης Παλαμίδας, Στάθης Δρογώσης & Ηλίας Βαμβακούσης, Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς, Anamateur feat. Yiannis Kassetas, Next Step Quintet, Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέλφια, Quilombo, Αφεντούλα Ραζέλη, Delos Project, Μαρία Λατσίνου, Swing Shoes ft. Sugahspank, Jazz Matazz, Φένια Παπαδόδημα & Roman Gomez, Sam Roma feat. Αγγελική Τουμπανάκη, Watoto Africa, Mandela Girls, Ομάδα θεάτρου Σελίδα 231, Λαϊκή Ορχήστρα Βασίλη Κορακάκη, Ηρώ & Στάθης (Minor Project), Μαρία Κώτη, Ομάδα Πείρα(γ)μα, Ζαχαρένια Ανέμη, Πέτρος Σαριδάκης & Εβηκοί φίλοι, Κώστας Δουμουλιάκας & Μαρία Δεικτά, Παράξενες Μέρες, Οπερέτα La Belle Helene, Γιώργος Ευγενικός/Το Σπίτι των Παραμυθιών, Ομάδα Μουσικής ΚΕΘΕΑ Διάβαση, κ.α

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.