Γιώργος Ανδρέου και Ρίτα Αντωνοπούλου στη ΡΟΤΑ για δυο βραδιές

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου-CD “ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ” (πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους) ο Γιώργος Ανδρέου και η Ρίτα Αντωνοπούλου βγαίνουν “στο δρόμο”, ξεκινώντας ζωντανές παραστάσεις σ’ όλη την Ελλάδα. Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Απριλίου θα συναντηθούν  στη μουσική σκηνή «ΡΟΤΑ»

 

Η μουσική τους συνάντηση περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο τους δίσκο, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου κι από τον κύκλο συνεργασιών της με καταξιωμένους δημιουργούς (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Ιωάννου, Θηβαίο, Ζούδιαρη, κ.ά.), τραγούδια κλασσικά άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοϊζου κ.ά.), καθώς και εκείνα που ο Γιώργος και η Ρίτα αγαπούν να παίζουν επί σκηνής. Δε λείπουν όμως και όσα έχουν δημιουργήσει καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς (Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Αλκ. Ιωαννίδης, Περίδης κ.ά.) αλλά και τραγούδια από το “ξένο” ρεπερτόριο.

Κι αυτό επειδή οι δυο τους αγαπούν να παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους όχι μόνο τη δική τους προσωπική μουσική διαδρομή, αλλά κι όλα εκείνα τα υπέροχα και θαυμαστά του τραγουδιού που τους γοήτεψαν και τους οδήγησαν να ζήσουν με τη μουσική, μέσα από τη μουσική, μέσα στη μουσική.

Ρότα Art Bar

Σόλωνος 124, Αθήνα

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 3801033 , rota.solonos124@gmail.com

Eίσοδος: 9€

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.