Ευκαιρίες διρισμού σε 450 απόφοιτους Λυκείου στη ΔΕΗ και 465 εφοριακοί, μέσω ΑΣΕΠ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ευκαιρίες διορισμού σε πτυχιούχους με προσόντα αλλά και αποφοίτους Λυκείου προσφέρει το ΑΣΕΠ μέσω των προκηρύξεων που «τρέχουν» τον Ιούνιο

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η προκήρυξη 3Κ/2015 που αφορά στην πρόσληψη 450 υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΕΗ ΑΕ.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν κυρίως: Τεχνικούς Ορυχείων, Τεχνικούς Δομικών Εργων, Χειριστές Μηχανημάτων Εργων, Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Αναλυτές-Προγραμματιστές.

 

Στο μεταξύ ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από πτυχιούχους οικονομικών και νομικών σχολών στην προκήρυξη 2Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 465 θέσεων (ειδικότητας ΠΕ Εφοριακών) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Αιτήσεις για μόνιμο προσωπικό στον ΟΤΕ

Σε προσλήψεις πωλητών καταστημάτων, τεχνικών πεδίου, Β2Β account managers και τεχνικών υπηρεσιών προχωρά ο ΟΤΕ για τη στελέχωση των γραφείων και των εγκαταστάσεων που διαθέτει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλες τις μεγάλες πόλεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους αμέσως, επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο του οργανισμού www.ote.gr έως τις 3 Ιουνίου.

Οι προθεσμίες

221 εποχικές θέσεις σε δήμους, ΔΕΗ, υπηρεσία Ασύλου & Σχολή Υγείας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2.852 προσλήψεις για 5 μήνες στα νοσοκομεία

3.477 συμβάσεις σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΟΓΑ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία

2.587 θέσεις σε μουσεία & αρχαιότητες

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.