«Κασσιανής το Αμάρτημα» το βιβλίο του Νάσου Λαναρά

Facebook
Twitter
LinkedIn
Η Άνεμος Εκδοτική και ο Νάσος Λαναράς σας προσκαλούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο Loukoumi bar, στις 8:00μμ,  στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του, με τίτλο «Κασσιανής το Αμάρτημα».

Για τον συγγραφέα θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Δήμητρα Γκουντούνα, ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς και ο συγγραφέας Ορφέας Απέργης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι Όλγα Πολίτου, Γιώργος Κοντοπόδης και Δώρα Βαρδαξή.

Ο Νάσος Λαναράς γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Πολύ νωρίς, παράλληλα με τις σπουδές του στις πολιτικές επιστήμες, ερωτεύτηκε τη δημοσιογραφία. Στη συνέχεια ανακάλυψε και αγάπησε τη συγγραφή, ενώ εσχάτως φλερτάρει με την πολιτική. Στην περίπτωσή του, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, και ο ίδιος το απολαμβάνει απίστευτα.
Από την Άνεμος Εκδοτική κυκλοφορεί και το βιβλίο του 50 νευρώσεις των Φαγκρή (Νοέμβριος 2013).


“Κασσιανής το Αμάρτημα”
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη με πολλά μυστικά, ανομολόγητα πάθη και αφόρητη πλήξη, ζει η ορφανή, άσχημη και υπέρβαρη Κασσιανή. Η ιδιαίτερη αυτή νεαρή γυναίκα πέφτει θύμα διαπόμπευσης μέσω διαδικτύου, από έναν εραστή της περιοχής. Βαθιά ντροπιασμένη και πληγωμένη, αυτοεξορίζεται στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο τρένο της μεγάλης φυγής, αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή της.
Στο ίδιο τρένο έχει ήδη επιβιβαστεί νωρίτερα ένας Ρουμάνος λαθρομετανάστης, ο Φλορίν, με εξόχως πλούσιο και περιπετειώδες βιογραφικό. Η συνάντησή τους θα είναι μοιραία. Η πορεία προς την εκδίκηση είναι σοκαριστική. Η πρωταγωνίστρια εμπλέκεται σε ζοφερές καταστάσεις και, ταυτόχρονα, διάφορα πρόσωπα με ιδιορρυθμίες και σπάνια χαρίσματα ζητούν ζωτικό χώρο στην ιστορία της.
Η αφήγηση ακροβατεί μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δημιουργούνται σκηνές ανατριχιαστικά απρόβλεπτες και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικές. Το παράδοξο μοιάζει φυσιολογικό, και το χιούμορ είναι θανατηφόρο. Μια εξωφρενικά αλλόκοτη ιστορία, με σταγόνες έμπνευσης από τον Τίτο Ανδρόνικο του Σαίξπηρ, τη γοτθική λογοτεχνία του Μπραμ Στόκερ και την αρχετυπική μαύρη κωμωδία.




Νάσος Λαναράς
«Κασσιανής το αμάρτημα»

ISBN: 978-960-9585-51-4
σελ.: 184
σχήμα: 14×20,5 cm
τιμή: 12,44€ με ΦΠΑ
(-10%): 11,20€ με ΦΠΑ
κυκλοφορεί: Μάιος  2015

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.