Στα χέρια του Π.Λαφαζάνη περνά η διερευνητική εντολή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο προεδρικό μέγαρο θα μεταβεί στις 13:00 ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, προκειμένου να παραλάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την τρίτη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. 

Όπως έχει προαναγγείλει ο κ. Λαφαζάνης, σκοπεύει να εξαντλήσει το χρόνο των τριών ημερών κάνοντας επαφές με κόμματα και κοινωνικούς φορείς.

Ήδη, την Κυριακή, εγκαινίασε τον κύκλο των συναντήσεών του με τον πρόεδρο του Σχεδίου Β, Αλέκο Αλαβάνο. Η συνάντηση είχε επιτυχή κατάληξη, καθώς οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν συμπόρευση για τη δημιουργία του αντιμνημονιακού μετώπου.

 

Νωρίτερα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή, καθώς οι επαφές του, όπως ήταν αναμενόμενο, απέβησαν άκαρπες.

 

Ωστόσο, η ΝΔ άδραξε την ευκαιρία της άρνησης του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη, προκειμένου να εξαπολύσει βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτόν την προεκλογική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.