Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη λύση στις 20 του Σεπτέμβρη

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ζητάμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, ζητάμε να μας δώσει δύναμη για να υπάρξει λύση, τόνισε την Παρασκευή από τις Σέρρες, η Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας πως «εμείς θα δώσουμε τη λύση στις 20 του Σεπτέμβρη».

Παράλληλα κατηγόρησε τόσο τον κ Τσίπρα όσο και τον κ. Λαφαζάνη επειδή όταν ήταν μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκαν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Εάν είχε καταργηθεί το bonus των 50 εδρών αυτό θα εξασφάλιζε συνεργασίες, είπε η κ. Γεννηματά και τόνισε πως αυτό θα υποχρέωνε το δεύτερο κόμμα να μην δραπετεύει και να αναλάβει την ευθύνη του. Σήμερα που αυτό δεν έγινε, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιβάλει με τη ψήφο του.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του περί «βαριδίων» του ΠΑΣΟΚ και τη στάση του κόμματος.

«Είναι προφανές ότι είναι και ο ίδιος έκπληκτος από την κατάρρευσή του και αναζητά μια σανίδα σωτηρίας. Του συστήνω να σταματήσει να μας κάνει υποδείξεις και να ασχοληθεί με το κόμμα του που φυλλορροεί», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και συνέχισε: «Θέλω να του υπενθυμίσω – επειδή φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη – ότι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάσωση της χώρας, κινητοποιημένοι από το ΠΑΣΟΚ και από μένα προσωπικά. Θέλω επίσης να του πω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει πολύ μεγάλη ανανέωση. Δεν έχει βαρίδια. Από τα τελευταία φρόντισε να μας απαλλάξει ο ίδιος, τα πήρε στο κόμμα του».

 

«Ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν το νέο», είπε η κ.Γεννηματά και πρόσθεσε: «Είναι το τέλος του παλιού. Και όπως λέει και ο ίδιος καιρός να ξεμπερδεύουμε από αυτό. Εμείς, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχουμε κάνει μια νέα αρχή. Θα είμαστε η έκπληξη αυτών των εκλογών. Η θετική έκπληξη. Θα δώσουμε τη λύση γιατί η χώρα πριν από όλα χρειάζεται μετά από αυτές τις εκλογές, μια σταθερή κυβέρνηση, αποτελεσματική κυβέρνηση, χωρίς άλλες περιπέτειες και πισωγυρίσματα, μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία, με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.