Η μνήμη ειναι ακόμα ζωντανή…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εδώ και δύο τρείς μέρες μεγάλη θλίψη με διατακατέχει.θα μου πείτε τι μας αφορά εμάς….δεν μας αφήνετε κύριε μας, έχουμε αρκετά προβλήματα. Την ιστορική μας μνήμη δεν πρέπει να την ξεχνάμε.

 

Ενεργό μέλος στην Δημοκρατική παράταξη , από 16 ετών, κι όταν λέμε Δημοκρατική παράταξη εμείς οι Κεντροαριστεροί εννοούμε την Ε.Κ. του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κατόπιν του ΠΑΣΟΚ του Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και σήμερα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ.Δέν θέλω να σας πω φίλοι τον ενεργό μου ρόλο στα πολιτικά πράγματα της μικρής κοινωνίας μέχρι το 1984 και μετά εδώ στην Αθήνα. Πολύ μικρή αξία έχουν. Εξ άλλου δεν είναι αυτός ο λόγος πού αποφάσισα να γράψω πέντε γραμμές για την θλίψη που με διακατέχει, εξ άλλου πρόβλημα μου είναι.

Ακούω την διαφήμιση του τρίτομου βιβλίου πού ΔΩΡΙΖΕΙ, κυριολεκτικά ΔΩΡΙΖΕΙ, όχι για να Αυξήσει την κυκλοφορία της η έτσι και αλλιώς την κατιούσα, άγουσα εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Όχι.Ακούσατε καλοί μου φίλοι τίτλο:

<<Κωνσταντίνος: «…Ηρθε η ώρα να μιλήσω. Θα τα πω όλα…»

<<Για πρώτη φορά η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας όπως δεν γράφτηκε ποτέ έως σήμερα, σε ένα από κάθε άποψη μοναδικό τρίτομο έργο, από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου για τους αναγνώστες του «Βήματο>>

Ο Κώστας Γλυψμβούργος, νεανίας ών – αν κι αυτό για μένα και για όλους τους σκεπτόμενους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μου δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία – για όσα διέπραξε και ήταν αρκετά για να μην πώ πλείστα όσα…… κατά της Δημοκρατικά τότε εκλεγμένης Κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου,.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας, την άρνηση του να αναλάβει το ΥΠΕΘΑ ο εκλεγμένος με 53% ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ [ στις καρδιές μας έτσι έχει μείνει ], τις προσβολές του , κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ [ αχαχα για γέλια είμαστε ], ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, μάλιστα, έτσι απευθύνθηκε στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπό τα μειδιάματα των ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ,ΝΟΒΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και λοιπών εν συνεχεία αποστατών.

Θα θυμάστε εξ άλλου το γνωστό ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.

Η μήπως τον απηνή διωγμό πού κήρυξε κατά του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ η οποία εξελίχθηκε στην ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΠΙΔΑ,δήθεν παραστρατιωτικής οργάνωσης για την ανατροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Εν ζωή οι μάρτυρες της δίκης ακόμα….. και οι συνήγοροι του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ [ τότε Δήμαρχος Ρόδου και μετέπειτα Βουλευτής ΠΑΣΟΚ από το 1973 τύχη αγαθή, να τον γνωρίσω προσωπικά] και ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ, τον οποίο η μετέπειτα αλλά τι μετέπειτα? μήπως από τα ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965 και μετά, ΧΟΥΝΤΑ δεν είχαμε, δολοφόνησε, όταν κατά την απόδραση του με πλοίο στον πλου προς Κύπρο, δολοφόνησε, και πέταξε το πτώμα του έξω από ΓΕΝΝΑΔΙ της Ρόδου……

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με τον γιό του…..τήν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ.ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, [ αυτής θα τρίζουν και τα κόκκαλα του πατέρα της ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ], αλλά και όλων των στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ.

Σ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνω τους ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΛΟΒΕΡΔΟ. Μεγάλο παράπονο έχω όμως από τον συμπατριώτη μου και προσωπικό μου φίλο ΚΩΣΤΑΝΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, κουμπάρο, άρα πνευματικό συγγενή, λογογράφο του ΜΕΝΤΟΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, πού δεν βρήκαν μια λέξη να πουν για την προσβλητική διαφήμιση από το MEGA, αυτής της δήθεν αυτοβιογβραφίας…έν λόγω υπανθρώπου…….ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ……….προσωπικά τους παραδίδω στην χλεύη των πολιτικά σκεπτόμενων συμπατριωτών μας…….

Προσέξτε δεν μιλώ για το περιεχόμενο του βιβλίου, όποιος θέλει γράφει και όποιος θέλει το διαβάζει και ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ,πατέρας του γνωστού ΠΛΕΥΡΗ βουλευτή της Ν.Δ. ακροδεξιός, φασίστας, συνεργάτης του ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ… ιδρυτής 3-4 ακροδεξιών κομμάτων , έγραψε όσα έγραψε δεν με ενδιαφέρουν…..δεν διαφημίσθηκε κατά τέτοιο τρόπο.

ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? Μα και βέβαια…..ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ με ότι κουβαλάει…..

Όσο για τον ΚΟΚΟ, αυτός στρώνει το χαλί για τον γιό του τον ΝΙΚΟΛΑΟ…….ναι…..

Αυτά φίλοι μου…..

Υ.Γ. μην τολμήσει κανένας να με μηνύσει, χαμένη θα πάει , έχω αναπηρία μόνιμη και διαρκή προς εργασία άνω του 80% και είμαι γέροντας εβδομηκοντούτης……

Καλό σας Βράδυ……………………..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.