Πρεμιέρα για Πάριο – Ασλανίδου και Stavento στην Ιερά Οδό

Facebook
Twitter
LinkedIn

γραφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Ήταν μια υπέροχη πρεμιέρα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο το Σάββατο το βράδυ όσο και την Κυριακή το μεσημέρι!

Μια πολύ δυναμική επιστροφή στην Αθηναϊκή σκηνή και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό ετοίμασε αυτό το χειμώνα ο διαχρονικός καλλιτέχνης και σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Πάριος. Προσκεκλημένοι του η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα εκπληκτικά ντουέτα της Μελίνας Ασλανίδου και των Stavento όπου παρέσυραν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές, όσο και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την χημεία τους επί σκηνής!

Η Μελίνα Ασλανίδου μια σύγχρονη ερμηνεύτρια, με ρίζες στο λαϊκό τραγούδι και στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, μάγεψε το κοινό με την σπάνια χροιά της, χάρισε δικά της και και όχι μόνο τραγούδια με δυνατές ερμηνείες, δένοντας με φυσικότητα όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε, δημιουργώντας μια δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Οι ανατρεπτικοί Stavento, με τον Μιχάλη Κουινέλη να αναδεικνύεται σε ένα καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αυθόρμητο και δημιουργικό, για πρώτη φορά σε μεγάλη αθηναϊκή σκηνή για ολόκληρο χειμώνα, ερμηνευσαν τις μεγάλες τους επιτυχίες με «μπάντα», με πρωταγωνιστή το μοναδικό τους ηχόχρωμα και σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ενσταντανέ με τον Γιάννη Πάριο, διαπέρασαν συνειδήσεις και γενιές.

Όταν ο Γιάννης Πάριος, ο μεγάλος λαικός και ερωτικός βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τις ατέλειωτες επιτυχίες χρόνων μας παρέσυρε σε νοσταλγικούς προορισμούς χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις. Σε μια κατάμεστη Ιερά Οδό ο Γιάννης Πάριος, μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του, καθήλωσε τους φίλους του από το πρώτο λεπτό που δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν. Στην καλύτερη φάση του ο Γιάννης Πάριος, με μοναδικό «όπλο» την τρυφερότητα της φωνής του και το συναίσθημά του, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αγκάλιασε και κατέκτησε για άλλη μια φορά τις καρδιές των φίλων και θαυμαστών του.

Να τονίσουμε ότι την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Ντίνος Γεωργούντζος.


Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε αγαπημένα πρόσωπα:

Την ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα, τη συγγραφέα και σκηνοθέτη Κέλλυ Σταμουλάκη, το Μαυρίκιο Μαυρικίου, το θίασο της παράστασης “Πρίγκιπας και Φτωχός, το Γιώργο Καπουτζίδη, την Σοφία Βογιατζάκη


Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

 

 

https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

 

Τιμές:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τιμή φιάλης: απλή 150 €, special 170 €

Τιμή φιάλης κρασί: απλή 75 € /2 άτομα

Είσοδος με ποτό: 15 €

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 160 €

Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 € /2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί

Είσοδος με ποτό: 10 €

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.