“Πάρε τη βαλίτσα σου Χ3” – Δεύτερη χρονιά! – 2015-2016

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Για δεύτερη χρονιά η παράσταση από τον βραβευμένο Κύπριο Συγγραφέα Ανδρέα Αριστοτέλους. Μια ιστορία που ενώνει τρία ζευγάρια ανθρώπων!

 

Ένα ανδρόγυνο η Φανή και ο Χάρης, ξετυλίγουν τα όμορφα και τα δυσάρεστα της κοινής τους πορείας, μπροστά το τέλος της σχέσης τους. Ένα αγαπημένο ζευγάρι που θυμάται και κάνει παράπονα για όσα δεν έζησε και όσα στερήθηκε μια μπροστά το τέλος.

Ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών, η Μαίρη και ο Ιορδάνης, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν κρυφά, για να ζήσουν πιο έντονα τον νεανικό έρωτά τους. Φαντασιώσεις, ζήλιες, και λάθη μπροστά στο μοιραίο της αγάπης τους.

Δυο άντρες λίγο πριν τα σαράντα, ο Σωτήρης και ο Θεόφιλος, γνωρίζονται τυχαία έξω από το σταθμό του μετρό. Ο Σωτήρης φιλοξενεί τον Θεόφιλο του προσφέρει όσα του λείπουν, και ο ένας μπαίνει εμπόδιο στην ζωή του άλλου, ηθελημένα αλλά μπορεί και όχι.

 

Ποτέ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον θύτη και το θύμα. Ποτέ δεν μπορείς να νιώσεις την χαρά και την λύπη. Ποτέ δεν μπορείς να δεις το σωστό και το λάθος. Τρία  διαφορετικά ζευγάρια προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στον πόλεμο συναισθημάτων τους. Οι αποφάσεις τους δεν είναι και τόσο σίγουρες, γιατί δεν γνωρίζουν τι είναι η ζωή… Η υπομονή, η αγωνία και το μυστήριο κάνουν έξι ήρωες να χάνουν το παιχνίδι . Μια αιωνιότητα με μια βαλίτσα σε κάθε στιγμή τους… Μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και αγάπη… και δεν αδειάζει ποτέ. Για δεύτερη χρονιά με ακόμα ένα ζευγάρι, που δεν θα αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένο.

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Ανδρέας Αριστοτέλους

Μαριάννα Σφακιανάκη

Γιώργος Τσουρουνάκης

Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη

Μιχάλης Φραγκιαδάκης

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Β’ σκην: Δήμητρα Μάρακα

Κοστούμια: Replica

Φωτογραφία: Νίκος Μπίμπιζας

Σκηνοθ. trailer: Παύλος Θωμόπουλος+Νίκος Μπίμπιζας +Πάνος Χαλακατεβάκης

Από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:15.

@xώρος τέχνης ασωμάτων, Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο

12ευρώ Κανονικό

10ευρώ Μειωνένο (φοιτητικό- ανέργων- Αμεα)

Τηλ κρατήσεων 6973068994

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.