Κερδίστε διπλές Προσκλήσεις για την παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι μέρες των γιορτών είναι αφιερωμένες στα παιδιά και το Θέατρο προωθεί κατεξοχήν την ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους και συντελεί στην ψυχοπνευματική τους ανάπτυξη.

Για το λόγο αυτό δεν ξεχνάμε να βάλουμε τις θεατρικές παραστάσεις στη ζωή των παιδιών μας.

 

Μια ποιοτική πρόταση για τις φετινές γιορτές είναι η εξαιρετική παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη «Πρίγκιπας και Φτωχός» στο Αβάκιο – Παιδικό Στέκι.

Γι αυτό το site μας aVecnews.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις για να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να γευτούν αυτή την μαγευτική παράσταση μέσα στις ξέγνοιαστες μέρες των γιορτών.

………………………………..


Προσφέρουμε 3 διπλές προσκλήσεις για τις Κυριακές


27 Δεκεμβρίου 2015

3 Ιανουαριου  2016

10 Ιανουαρίου 2016


Μπείτε στην κλήρωση μπαίνοντας στην σελίδα μας στο Facebook και γράφοντας τα στοιχεία σας κάτω από τη δημοσίευση..  ή στέλνοντας email στο syntaxi@avecnews.gr

………………………………………………

 

Η παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυς Σταμουλάκη από την έναρξή της στη θεατρική σκηνή Αβάκιο – Παιδικό Στέκι, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, από θεατές, παιδιά και γονείς, εκπαιδευτική κοινότητα και πλήθος κόσμου που σπεύδουν να θαυμάσουν τη καινούρια της καλλιτεχνική δημιουργία.

Συνοδοιπόρος της δημιουργού είναι για ακόμα μία φορά ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τις υπέροχες μελωδικές συνθέσεις του. Στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται με διπλή διανομή οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού καθώς αναλαμβάνουν το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ ηθοποιών και θεατών. Ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς που μαγεύει με την ερμηνεία του, ο Ορέστης Τρίκας και ο Δημήτρης Σταματελόπουλος στο ρόλο του Πρίγκιπα και του Φτωχού, η Νίκη Γρανά αλλά και δεκαπενταμελής θίασος, που παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος βρίσκεται στο πιάνο, αφού καίριο χαρακτηριστικό της παράστασης αποτελεί η επιλογή ζωντανής μουσικής επί σκηνής με 30 μουσικά όργανα.

 

Όσο για το έργο;

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός;

Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά;

Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και απροσδόκητες συναρπαστικές περιπέτειες που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Ένα έργο με καυστικό χιούμορ, γρήγορους διαλόγους, συναρπαστική δράση, κωμικά περιστατικά και ανατροπές. Η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην παραμυθένια εποχή του 16ου αιώνα με τα σκηνικά Δέσποινας Βολίδη και τα πολύχρωμα κοστούμια της Δέσποινας Κολοκοτσάς έρχονται να προσθέσουν τα δικά τους χρώματα στο εικαστικό περιβάλλον.

Διανομή:

Μελίνα Κανά / Κωνσταντίνα

Τάσος Χαλκιάς

Ορέστης Τρίκας

Δημήτρης Σταματελόπουλος

Νίκη Γρανά

Λευτέρης Τσάτσης

Παύλος Εμμανουηλίδης

Πάνος Τοψίδης

Ελένη Καρβέλη

Αγγελική Παρδαλίδου

Νίκος Παρασκευόπουλος

Δάφνη Καφετζή

Έλενα Παπαδημητρίου

Γιώργος Σαμαράς

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Πληροφορίες:

«Αβάκιο – Παιδικό Στέκι»,

Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι


Κάθε Κυριακή στις 12:00

τηλ. Θεάτρου: 213 0185050

Γενική Είσοδος: 10 €


Καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία στις 10:30

τηλ. Θιάσου Αβάντι: 2109964691

Ειδικές τιμές για σχολεία και παιδικά πάρτυ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.