Όσα δεν αντέχει η ώρα τα βγάζουν τα κανάλια | γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού

Κρίση πανικού έπαθε πρωί – πρωί  γνωστή παρουσιάστρια όταν άκουσε την είδηση ότι οι άδειες των καναλιών θα περιοριστούν στις τέσσερις. Και τι θα γίνουν τόσες παρουσιάστριες;

Τι πανικός χριστέ μου έπεσε στο πλατό, μην χάσει τη θέση της και τι θα κάνει η δύσμοιρη. Κι ας βγαίνει και σε ραδιόφωνο – κι ας γράφει και σε έντυπο – σε διαδίκτυο για το φόρεμα που έβαλε  γνωστός σχεδιαστής μόδας. Να  μην  τα μπερδεύει. Άλλο ο δημοσιογράφος και άλλο ο δικός της  ρόλος.

Κι  ας μην έχει  ιδέα κόσμε,  ότι κάποιοι άλλοι «συνάδελφοι» της – ΑΞΙΟΙ – δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για  να παίρνουν το 1/3 του μισθού της.. μάλλον ξέρει αλλά δεν την απασχολεί!!

Δημοσιογράφοι που παλεύουν μόνοι τους μέσα στο άγριο σύστημα αυτό, χωρίς πλάτες, χωρίς φιλίες αφεντικών,  να τρέχουν σε χίλια πόστα – να τρώνε πόρτες στην μούρη κι ας κάνουν σκληρή δουλειά που δεν υπολογίζεται από κανέναν.

Πω πω Τσίπρας τι μας έκανες …  Κακό παιδί είσαι!! Πώς θα αντέξουν όλες αυτές χωρίς φακό.. Μεγάλο πόνο θα ρίξεις στην Ελλάδα.

Για τους συνάδελφους πίσω από τις κάμερες, έχω να μιλήσω με σεβασμό.

Λοιπόν κυρίες μου τα προβλήματα μας είναι πολύ περισσότερα και πολύ πιο σοβαρά.

Εκείνη την ώρα που εσυ χτενίζεσαι, κάποιες οικογένειες μετράνε τις απώλειες τους – την ώρα που εσυ βάφεις τα νύχια σου, κάποια παιδιά τρώνε από συσσίτια –  την ώρα που εσύ βγαίνεις για να μιλήσεις κάποιοι άλλοι πίσω από σένα δούλευαν από το βράδυ για να τα βρεις έτοιμα και να κάνεις την καριέρα σου.

Την ώρα που έκανες καριέρα κάποιοι άλλοι απολύονταν για να μπορείς να πάρεις εσύ  τα λεφτά σου…

Μάθε επιτέλους να μετράς τις λέξεις όπως κάποιοι άλλοι τα ψιλά για να πάρουν μια φρατζόλα!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.