Θ. Μικρούτσικος και Μ. Πασχαλίδης και αυτό το καλοκαίρι μαζί

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και για τους, το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Μίλτο Πασχαλίδη να ταξιδεύουν μαζί σε όλη την Ελλάδα με διαχρονικά τραγούδια κοινού αισθήματος.

 

Πρώτη στάση της καλοκαιρινή τους περιοδείας το Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις και τα τραγούδια τους.

Ο Θάνος Μικρούτσικος εξηγώντας τη σύμπραξή του αυτή με τον Μίλτο Πασχαλίδη, αναφέρει: «Είναι αγαπημένος μου. Ψυχούλα με μεγάλο ταλέντο. Πρωτογενής φυσιογνωμία της γενιάς του. Απίστευτη αμεσότητα και το πέρασμά του στους ζέοντες νέους, μοναδικό. Δικός μου άνθρωπος».

Ενώ ο Μίλτος Πασχαλίδης από την πλευρά του δηλώνει: «Ο Θάνος, δάσκαλος για την γενιά μου. Πιο νέος απ΄ όλους μας. Όταν παίζει τους 7 Νάνους με απογειώνει. Τον θαυμάζω. Είναι ο μεγάλος μου αδελφός».

Αξίζει να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο in.gr ο Μίλτος Πασχαλίδης είχε αναφερθεί σε αυτή την καλοκαιρινή συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο: «Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε πρόβες με τον Θάνο Μικρούτσικο όπου θα κάνουμε παρέα την καλοκαιρινή μας περιοδεία».

 

Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Public, Ianos, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και στα ταμεία του Θεάτρου Πέτρας στην Πετρούπολη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.