Είδαμε “Ενα Εξοχικό Παρακαλώ”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Δήμητρας Καραλή

Σ΄ ένα από τα πιο θερμά βραδιά του Ιουνίου (21/6) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένα εξοχικό παρακαλώ» με πρωταγωνιστές την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Μάριο Αθανασίου την Μαρία Κορινθίου και την Χριστίνα Τσάφου.

 

Η κωμωδία του Γιώργου Φειδά σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, θα  κρατήσει συντροφιά στους Αθηναίους όλο το καλοκαίρι,  χαρίζοντας τους  δυο  ώρες άφθονου γέλιου.

Το aVecnews.gr βρέθηκε στην Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης και σας προτείνει ανεπιφύλακτα να κάνετε μια βόλτα από το Θέατρο Αθηνά.  Γιατί πολλά είναι τα απρόοπτα σε αυτή την ιστορία.

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια τόσο για την παράσταση, όσο και για  τους ηθοποιούς που παίζουν σε αυτήν.

Παρόντες στην Πρεμιέρα ήταν φίλοι αλλά και συνάδελφοι των συντελεστών.

Είδαμε: Όλγα Πολίτου, Νικολέτα Καρρά με τον σύζυγο της, Άννα Ανδριανού, Ελένη Βαϊτσου, Τζούλια Τσολκα, Τραϊάνα Ανανία, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Αϊβαζης, Αλέξανδρος Σταύρου, Φαίδρα Δρούκα, Φώτης Μεταξοπουλος, Λουκία Παπαδάκη, Κωσταντινα Κλαψινου, Τετα Καμπουρελη, Μαριλενα Παναγιωτοπούλου, Χριστίνα Αλούπη, Ηρώ Λούπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαρία Τζοπανακη

Παίζουν επίσης: Κώστας Αποστολάκης, Ρένος Ρώτας, Κλέλια Ανδριολάτου,

Σκηνοθέτης: Βασίλης Θωμόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νατάσα Χατζηανδρεου

Κουστούμια: Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοιδης


Μέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη:21:15

Πέμπτη:21:15

Παρασκευή:21:15

Σάββατο:19:00(Απογευματινή)& 21:30(Βραδινή)

Κυριακή:21:15

Διάρκεια:120 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)

 

 

Τιμές

Κανονικό 16€(Όλες τις ήμερες εκτός βραδινής Σαββάτου)

Κανονικό 18€(Βραδινή Σαββάτου)

Μειωμένο12€(Φοιτητικό, Παιδικό, Ανέργων,ΑΜΕΑ)

Πληροφορίες Τοποθεσίας:Θέατρο Αθηνά,Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα,Τηλέφωνο:2108237330

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.