Θεατρικό Εργαστήρι για Ενήλικες…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 2106453330 www.studiomavromihali.gr

Θεατρικό Εργαστήρι για Ενήλικες στο Studio Μαυρομιχάλη

Για όγδοη χρονιά, ξεκινάει στο Studio Μαυρομιχάλη, το Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Φώτη Μακρή, της χορογράφου και ηθοποιού Στέλλας Κρούσκα, της ηθοποιού Κλεοπάτρας Τολόγκου και του ηθοποιού και σκηνογράφου, Διονύση Μανουσάκη.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Μέσα από Θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, αναλύσεις θεατρικών έργων και ρόλων, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη τέχνη του Θεάτρου και ίσως να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Στο τέλος κάθε χρονιάς, γίνεται μια παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας για τους φίλους μας και τους φίλους του θεάτρου μας.

Τις προηγούμενες χρονιές στα πλαίσια του εργαστηρίου έχουν παρουσιαστεί από τους συμμετέχοντες τα έργα: Παιχνίδι της Σφαγής του Ευγένιου Ιονέσκο, Τελετή του Παύλου Μάτεση, Αγγέλλα του Γιώργου Σεβαστίκογλου, Το καινούργιο σπίτι του Κάρλο Γκολντόνι , Γεύμα της Λείας Βιτάλη, Αυλή των Θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη, Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται του Ρομπέρτ Τομά, Άνοδος – σκηνική σύνθεση, Ξενοδοχείο Παράδεισος του Ζωρζ Φεντώ και Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη.

Έναρξη Εργαστηρίου : 1 Οκτωβρίου 2016 ( οι μέρες και οι ώρες του εργαστηρίου, θα κανονιστούν κατόπιν συννενοήσεως της ομάδας )

Πληροφορίες – Εγγραφές : studiomavromihali@gmail.com , 2106453330 και 6972556344

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.