Πενήντα λεπτά με την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη! Αμέσως μετά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θα ερμηνεύσει για εμάς διαλεχτά τραγούδια της ψυχής της. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο συνθέτης Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Η «Ώρα των 50 λεπτών» είναι ένα project του Αντώνη Μποσκοΐτη που ενώνει τη δημοσιογραφία με το θέατρο και που πρώτη φορά παρουσιάζεται σε θεατρική σκηνή.

Ο Αντώνης Μποσκοΐτης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε κινηματογράφο και δημοσιογραφία στην Αθήνα. Δημιουργός των βραβευμένων ντοκιμαντέρ για τη Φλέρυ Νταντωνάκη, τον Νίκο Κούνδουρο, την ελληνική ροκ σκηνή των 70s και την Κατερίνα Γώγου. Κείμενα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες (Έθνος, Κ της Καθημερινής, Δίφωνο, Οδός Πανός, ΠΟΠ+ΡΟΚ κ.α.) Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 συνεντεύξεις με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια οι συνεντεύξεις του με μουσικούς για τη LIFO θεωρούνται από τις καλύτερες στον ημερήσιο, περιοδικό και ιντερνετικό Τύπο.


Θέατρο «Αγγέλων Βήμα»

Σατωβριάνδου 36, Στάση μετρό «Ομόνοια»

Τηλ. 210 52 42 211

Είσοδος: 10 ευρώ (με προαιρετικό ποτό)


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, ώρα 21.00

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.