Η Ιερά Οδός υποδέχεται τον Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Και τι δεν έχουν να μας τραγουδήσουν ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη από 19 Νοεμβρίου στην μεγάλη συναντηση τους στην Ιερά Οδό. 

Οι δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες,  με ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», φτιαγμένο με μεράκι κι αγάπη, με ατέλειωτες επιτυχίες χρόνων, τραγούδια δικά τους αλλά και όλα όσα αγάπησαν,  θα μοιραστούν το φετινό χειμώνα.

Ο Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός, διαχρονικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών υποδέχεται φέτος στην Ιερά Οδό, την Ελένη Βιτάλη, μια ξεχωριστή, δωρική φωνή με σημαντική μουσική διαδρομή χρόνων.

Με μια αγκαλιά τραγούδια, σε μια μουσική παράσταση όμοια με σπιτική βεγγέρα, ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, θα μοιραστούν με το κοινό τους μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, θα θυμίσουν συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, o Μίκης Θεοδωράκης αλλά και δημοτικά και νησιώτικα χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις.

Στην Ιερά Οδό, η συνάντηση Γιάννη Πάριου – Ελένης Βιτάλη γράφει ιστορία γιατί ακολουθεί τα προσωπικά μουσικά μονοπάτια, δυο σπουδαίων καλλιτεχνών, με μεγάλη ερμηνευτική δύναμη, ζεστή σκηνική παρουσία και κέφι.

 

 

 

 

Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.