Γιάννης Πάριος και Ελένη Βιτάλη υπόσχονται ένα «καυτό» χειμώνα στην Ιερά Οδό

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δυο μέρες πριν την πρεμιέρα τους στην Ιερά Οδό και με αφορμή  τη συνεργασία  τους,  ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, το βράδυ της Δευτέρας, μίλησαν στην συνέντευξη τύπου  για τα όσα θα συμβούν από 19 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό.

 

.Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη μας υποσχέθηκαν  ότι στην Ιερά Οδό αυτός ο χειμώνας θα είναι καυτός. «Δεν ξέρω τι θα κάνει η ζωή, είπε ο Γιάννης Πάριος, αλλά εμείς την έχουμε δαμάσει. Και είναι τόσο καλή μαζί μας που θα περάσουμε ένα ζεστό, καυτό χειμώνα. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να καταθέσουμε εκτός απ’ τις ψυχούλες μας και το δώρο που μας έχει κάνει ο Θεός τη φωνή μας»

Η Ελένη Βιτάλη, χαμογελαστή κρατώντας άλλοτε τον ώμο κι άλλοτε το χέρι του Γιάννη Πάριου, εξομολογήθηκε ότι με αυτή τη συνεργασία κάνει πραγματικότητα ένα παλιό της όνειρο. «Γιάννη δεν το έχω πει ούτε εσένα….. Από τα πανηγύρια πήρα πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι η αγάπη. Γιατί πανήγυρις σημαίνει κυκλικός χορός, σημαίνει αγάπη. Ήθελα χρόνια να είμαι σε ένα πάλκο γεμάτο αγάπη και να πω τραγούδια που σε ένα απλό πρόγραμμα δεν προλαβαίνουμε να πούμε. Φέτος λοιπόν νοιώθω ότι μιλάω με νότες»

Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή. Δεν έχουμε αντιπαλότητα», σημείωσε ο Γιάννης Πάριος. Εγώ θέλω να έχει επιτυχία η Ελένη και η Ελένη εγώ. Δε νοιώθουμε ανταγωνισμό. Είμαστε ασφαλείς»

Το πρόγραμμα

Και το πρόγραμμα στην Ιερά Οδό; «Ο καθένας φέρνει σε αυτή την εξαιρετική συνεύρεση τα δικά του μυστικά βότανα. Θα τραγουδήσουμε την άμμο της θάλασσα» είπε ο Γιάννης Πάριος. «Με μια καρδιά, ένα συναίσθημα». Υποστηρίζουν με τις ερμηνείες τους όλα όσα τους αρέσουν. «Είμαστε καλλιτέχνες παντός καιρού» συμπλήρωσε η Ελένη Βιτάλη η οποία όταν ρωτήθηκε ποιο τραγούδι του Γιάννη Πάριου ξεχωρίζει τραγούδησε με την υπέροχη φωνή της αβίαστα α capella το «αχ καναρίνι μου. Καναρινάκι μου…και πρόσθεσε ότι αγαπά πολύ το «Βροχή τα παράπονα μου…»

Κι επειδή συνέντευξη τύπου, ακόμη και καλλιτεχνική, χωρίς πολιτική επικαιρότητα δεν γίνεται ο Γιάννης Πάριος όταν ρωτήθηκε για την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας δεν δίστασε να εκφράσει τη δική του άποψη. «Εμείς τι νομίζετε ότι πουλάμε; Πουλάμε όνειρα αλλά όχι μεταχειρισμένα. Εμείς τραγουδάμε. Δεν είμαστε πολιτικοί κι ούτε πρόκειται να ανακατευτούμε με την πολιτική. Το να έρχεται κάποιος να κάνει τουρισμό στην Ελλάδα είναι καλό. Άλλωστε μόνο για τουρισμό έρχεται. Αν θέλουν να την βοηθήσουν μπορούν και από τη χώρα τους. Όποιος υποστηρίζει την Ελλάδα μπορεί να το κάνει και από το τόπο του. Όχι να έρχεται να κάνει βόλτες και να τον κερνάμε τσαγάκι και Ακρόπολη.

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, από τις 19 Νοεμβρίου, στην Ιερά Οδό, για πρώτη φορά μαζί, με άρωμα ποιότητας στη νυχτερινή Αθήνα.



Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.