Απόψε στις Ιστορίες: Ο Δημ Χριστόφιας μιλάει στον Παύλο Τσίμα για την επίλυση του Κυπριακού, την οικονομική κρίση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, φιλοξενούν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 23.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.

Ο πρώην Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χριστόφιας μιλάει στον Παύλο Τσίμα για τις προηγούμενες προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, για την οικονομική κρίση, τις σχέσεις με τη Ρωσία, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά, τι συμβούλεψε τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ανάλαβε Πρωθυπουργός.

Ακόμη, ο Τάσος Τέλλογλου ερευνά την πορεία της μεταρρύθμισης του βρεφικού γάλατος στη χώρα μας.

Είναι η πρώτη που έρχεται στα χείλη της Κριστίν Λαγκάρντ όταν μιλάει για την καθυστέρηση της Ελλάδας στην υιοθέτηση, εφαρμογή και αποτελεσματικότητα των μεταρρυθμίσεων: η δυνατότητα δηλαδή να πωλείται το γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας (0-6 μήνες) και από τα σούπερ μάρκετ εκτός από τα φαρμακεία.

Οι «Ιστορίες» αναζήτησαν την τύχη αυτής της πρώτης διαρθρωτικής μεταρρύθμισης ψάχνοντας να βρουν πώς νομοθετήθηκε -υπήρχαν σοβαρές αντιστάσεις-πώς εφαρμόσθηκε και κυρίως τι αποτελέσματα είχε.

Τα ευρήματα εκπλήσσουν καθώς κυβέρνηση, τρόικα, εταιρείες και φαρμακοποιοί υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο: Τις νέες μητέρες που είχαν μια εντελώς απρόβλεπτη αντίδραση.


«Ιστορίες» κάθε Τρίτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.