Ρούπα:Οχι στην αρπαγή του παιδιού μου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Κατά παντός υπευθύνου στρέφεται η Πόλα Ρούπα με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών καταγγέλλοντας πως οι αρχές κρατούν όμηρο τον 6χρόνο γιό της! Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη καταγγέλλει πως οι αρχές αρνούνται να παραδώσουν την επιμέλεια του γιου της στη μητέρα και την αδελφή της, όπως έχει ζητήσει η ίδια.

«Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλήκια! Είναι αιχμάλωτος πολέμου, έξι χρόνων παιδί» φώναζε η Ρούπα τη στιγμή που έβγαινε από το γραφείο του Εισαγγελέα, όπου μεταφέρθηκε μαζί με την 25χρονη συγκατηγορούμενή της το πρωί της Παρασκευής (06.01.2017). Σύμφωνα με πληροφορίες και ενώπιον του εισαγγελέα η 48χρόνη επανέλαβε σε υψηλούς τόνους, το αίτημά της το παιδί της να δοθεί ο γιος της στη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες βρίσκονται στα δικαστήρια για να της συμπαρασταθούν

Στο μεταξύ παράλληλα με τη μηνυτήρια αναφορά για την αρπαγή του 6χρόνου κατατέθηκε και αίτημα ώστε να εξεταστεί το αγοράκι από καθηγητή παιδοψυχολόγο.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη έδωσε στη δημοσιότητα και δυο επιστολής. Ένα μανιφέστο κι ένα κείμενο όπου αναφέρεται στον γιο της. Η Ρούπα, στοχοποιεί με το κείμενό της (στην επιστολή για το παιδί της) την κυβέρνηση, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Δικαιοσύνης καθώς και την εισαγγελέα ανηλίκων Νικολού (στην οποία είχε αναφερθεί και ο Μαζιώτης στο κείμενό του το βράδυ της Πέμπτης). Μιλά για την «πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο» το γεγονός πως ο γιος της δεν δίδεται στους συγγενείς της και κάνει λόγο για «απαγωγή και ομηρία ανηλίκου».Η επιστολή για το παιδί της

«Τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατική εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενα με τον 6χρονο γιο μου και γιο του Νίκου Μαζιώτη και μας συνέλαβαν. Όταν φτάσαμε στην Ασφάλεια πήραν το παιδί μου μακριά μου. Η βίαιη απομάκρυνση ανηλίκου από τη μάνα του είναι αρπαγή. Το παιδί μας παρά τις επίμονες προσπάθειες που έκανα δεν μπόρεσα να το δω και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου κανείς δεν γνώριζε που βρίσκεται. Το παιδί μας είναι όμηρος στα χέρια του κράτους. Είναι ένας αιχμάλωτος του κοινωνικού και ταξικού πολέμου. Αρνούνται να τον δώσουν σε συγγενικά πρόσωπα, παρά το γεγονός πως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Επειδή γνωρίζουν ότι είμαι αμετανόητη εχθρός του οικονομικού και πολιτικού καθεστώτος, επειδή πολέμησα και πολεμάω με όλη μου την ψυχή ένα εγκληματικό, τρομοκρατικό σύστημα, επειδή μάχομαι για την κοινωνική επανάσταση, ο γιος μου έγινε στόχος. Επειδή δεν μπορούν να λυγίσουν εμένα και τον πατέρα του επιχειρούν να τσακίσουν ένα εξάχρονο παιδί. Με το να τον κρατούν απομονωμένο από μένα και τα συγγενικά του πρόσωπα σε ίδρυμα, φρουρούμενο από μπάτσους (!!!) είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Δείχνουν πόσο ελεεινοί είναι όσοι υπηρετούν τον κρατικό μηχανισμό. Υπεύθυνοι για αυτόν τον πόλεμο ενάντια στον γιο μας είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το υπουργείο Δικαιοσύνης, μπάτσοι και εισαγγελείς. Μπροστά σε αυτόν τον πόλεμο έχει μπει η εισαγγελέας ανηλίκων Νικολού, η οποία δηλώνει πως απαγορεύει σε οποιονδήποτε να έρθει σε επαφή με το παιδί. Δεν πρόκειται για τίποτα λιγότερο από απαγωγή και ομηρία ανηλίκου. Πρόκειται για την πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Από χθες Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έχω ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να σπάσει άμεσα το καθεστώς αιχμαλωσίας του γιου μας και να δοθεί στα συγγενικά μας πρόσωπα. Πόλα Ρούπα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.