Με ένα email μπορείς να ζήσεις από κοντά την αποψινή προβολή της ταινίας “Τέλειοι Ξένοι”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι «Τέλειοι Ξένοι» αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη (ή και όχι) και ετοίμασαν μία προβολή-έκπληξη μόνο για λίγους τυχερούς καλεσμένους.

150.000 θεατές μέχρι στιγμής έχουν γίνει μάρτυρες στα… μυστικά των Τέλειων Ξένων. Η ταινία του Θοδωρή Αθερίδη που αγαπήθηκε κι εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη διαδρομή της στην μεγάλη οθόνη.

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται όμως από τον σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.30 στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 – Ν. Κόσμος), κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ένα special event με τους ηθοποιούς της ταινίας και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο έκπληξη!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν σε αυτήν την προβολή, πολλά όμως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν για μία ακόμη φορά. Είστε έτοιμοι να πέσουν εντελώς οι μάσκες;

Εάν επιθυμείτε να δείτε από κοντά την ειδική αυτή προβολή και το event που θα ακολουθήσει, δεν έχετε παρά να στείλετε email στο pressoffice@odeon.gr .

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.