Είδαμε την παράσταση “Κακά τα Ψέματα” με τον Τάσο Γιαννόπουλο στο Θέατρο Αλκμήνη

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Ανάμεσα στις διάφορες, κωμωδίες που ανεβοκατεβαίνουν,  στην   κατεχόμενη από την οικονομική κρίση φετινή θεατρική σεζόν, μια παράσταση όπως τα «Κακά τα Ψέματα» με πρωταγωνιστή τον Τάσο Γιαννόπουλο, θα ήταν ομολογουμένως μια εύστοχη επιλογή, για κάποιον που θα επιθυμούσε να ψυχαγωγηθεί  και να περάσει καλά τις δυο πρώτες (βαρύτονες) μέρες της βδομάδας.

Πρόκειται για το έργο του Αλέξανδρου Χούντα, που   ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά –  κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αλκμήνη. Ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός,  που σκηνοθετεί την παράσταση και ταυτόχρονα παίζει –  έχει φτιάξει μια ιστορία, χωρίς δύσκολα λογοπαίγνια. Έξυπνο κείμενο, με σωστό κωμικό μέτρο, ξεκάθαρο αληθινό όπως και ο ήρωας του, ο Στράτος, που ξεχνάει να ονειρευτεί  γιατί είναι αιχμάλωτος της ακραίας ρεαλιστικότητας του.

Μέσα από τα σύντομα περιστατικά που διηγείται  ο ήρωας,  από το σαλόνι του σπιτιού του,  μας δείχνει  έναν ευφυή,  λογικό άνθρωπο, που  με  την ειλικρίνεια του, αφοπλίζει πάντα τους συνομιλητές του, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιπαθητικός και αγενής.


Ο Τάσος Γιαννόπουλος κακά τα Ψέματα, είναι από τους πιο πηγαίους κωμικούς ηθοποιούς της εποχής μας. Αυθεντικός, ιδιαίτερος, αυτόφωτος. Ο αγαπημένος ηθοποιός,  κερδίζει σε κάθε του ρόλο τις εντυπώσεις, επειδή  δεν επιδιώκει και δεν κοπιάζει  πάνω στη σκηνή να κάνει το θεατή να γελάσει. Είναι ο πιο σοβαρός κωμικός ηθοποιός, που έχω συναντήσει!


Εξαιρετικά καλοί, είναι  και οι ηθοποιοί Μαρία Νάκου, Διονύσης Στραβοράβδης και  Μαρία Γκάγκωση, που υποδύονται τα πρόσωπα που διαταράσσουν την ειλικρίνεια του ήρωα.

Η παράσταση αρχίζει στις 21:30μ.μ, διαρκεί 75λεπτά, είναι αρκετά διασκεδαστική και πραγματική. Όπως αναφέραμε είναι σε κείμενο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χουντα. Τα σκηνικά και κουστούμια είναι της  Μάρθας Χαραλαμπίδου. Η μουσική εκτέλεση του Ηλία Σδούκου.

Σχεδιασμός φωτισμού-Επιμέλεια ήχου: Σπύρος Χούντας

 

Φωτογραφία: Ηλίας Αργυρακόπουλος,Σπύρος Χούντας

Αφίσα: Ζέτα Κωνσταντοπούλου

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού


Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Χούντας, Μαρία  Νάκου, Διονύσης Στραβοράβδης, Μαρία Γκάγκωση


 

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό-10 ευρώ μειωμένο

Από 6/2/2017 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.30

Θέατρο: Αλκμήνη (Αλκμήνης 8,Γκάζι)

Τηλ.κρατήσεων: 210-3428650

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.