Με καινούργια περιπέτεια επιστρέφει ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών ΟΛΑΦ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη “κρυάδα”, ο αγαπημένος Όλαφ επιστρέφει από 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους,  για να ζεστάνει τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων με μια καινούργια περιπέτεια. 

Και τι καλύτερο, από μια καινούργια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Ο πολύχρωμος και συγκινητικός κόσμος του Coco ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες στον Κόσμο των Προγόνων την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και μαζί του θα φέρει και μια γνώριμη παρέα από τα παλιά. Η πριγκίπισσα Έλσα, η αδερφή της, Άννα, ο καλόκαρδος Σβεν και ο Όλαφ (με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη) που λειώνει για χατήρι τους ανοίγουν την όρεξη με την “Περιπέτεια του Όλαφ”, ένα μικρού μήκους φιλμ που θα προβάλλεται πριν το “Coco”, ανοίγοντας την όρεξη για την δεύτερη ταινία του υπερ επιτυχημένου και βραβευμένου με Όσκαρ “Ψυχρά κι Ανάποδα” στα τέλη του 2019.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο βασίλειο της Αρεντέλα και να ακούσει τέσσερα καινούργια τραγούδια. Με επίκεντρο την γιορτή των Χριστουγέννων στο βασίλειο, όπου οι δυο πρώην αποξενωμένες αδελφές, Άννα και Έλσα, ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις γιορτές για πρώτη φορά, η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες του Όλαφ καθώς προσπαθεί να συλλέξει παραδόσεις για να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα για τους φίλους του.

Εξάλλου, είναι τα πρώτα Χριστούγεννα, από τότε που άνοιξαν οι πόρτες του κάστρου και η Άννα και η Έλσα έχουν οργανώσει εορτασμούς για όλη την Αρεντέλα. Όταν οι κάτοικοι της πόλης αποχωρούν νωρίς για να γιορτάσουν τα δικά τους έθιμα στα σπίτια τους, οι δυο αδερφές συνειδητοποιούν πως δεν έχουν οικογενειακές παραδόσεις. Ο Όλαφ όμως αποφασίζει να σώσει τα πρώτα Χριστούγεννα των φίλων του και κάνει άνω κάτω το βασίλειο για να φέρει τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Απλόχερα η Disney, κερνάει μια ζαχαρωμένη ιστορία που θα συνοδεύει τις προβολές του “Coco”, της νέας ταινίας της Disney/Pixar, που ακολουθεί τον μικρό και παθιασμένο με τη μουσική Μιγκέλ σε ένα ταξίδι στη Χώρα των Προγόνων, αναζητώντας την αιτία που η οικογένεια του σιωπά τόσα χρόνια την μουσική της παράδοση. Στα χνάρια του ειδώλου του, Ερνέστο ντε λα Κρουθ, και με συντροφιά τον σκύλο του, Χέκτορ, θα βρεθεί σε έναν καινούργιο πολύχρωμο κόσμο, που θα του προσφέρει καινούργιες εμπειρίες, καινούργιους φίλους και του ξεκλειδώσει την καρδιά.

ΑΠΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ 3D ΑΠΟ ΤΗΝ FEELGOOD

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.